Het Paintball Strand

(2.5/5)  2 recensies

Waar strand Horst vroeger bekend stond als locatie voor ontspanning is dat nu wel anders. Keiharde paintball actie heeft zijn intrek genomen op het uiterste puntje van strand Horst. Speel op 6 enorme velden, gevuld met boten, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken waan je je op een heus slagveld. Je speelt diverse spellen in teams van maximaal 20 personen. Dus met 40 personen op het veld heb je je hele team nodig om de tegenstander uit te schakelen en het spel te winnen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag gesloten

Woensdag 19:00 - 23:00

Donderdag 19:00 - 23:00

Vrijdag 15:00 - 23:00

Zaterdag 09:00 - 23:00

Zondag gesloten

Tijdens vakanties en feestdagen zijn er extra openingstijden.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Reguliere toegang € 22,95

Xperience toegang € 27,95

Handboogschieten € 14,95

 


2 Recensies over Het Paintball Strand

(Pagina 1 van 1)

 

"Geen aanrader, te veel mensen op een te kleine baan"

Ben   -   13-05-2017

13-05-2017

"Geen aanrader, te veel mensen op een te kleine baan"

We hebben geairsoft bij paintball strand. We stonden met bijna 40 man op een klein baantje, lopen was bijna onmogelijk vanwege de drukte, omdat je gelijk geraakt word. Er waren 4 kleuren overalls op het veld fel geel, fel oranje, zwart en donkergroen. Erg oneerlijk zwarte en groene vielen mooi weg in de omgevings kleuren en met de andere kleuren viel je gewoon te veel op. Tijdens het spel schoot de scheidsrechter af en toe vanaf zijn platform om te kijken of mensen wel eerlijk spelen, vind ik op zich goed. Maar als hij mensen gaat afschieten die tijdens capture the flag net met veel moeite de flag hebben veroverd. Vind ik wel echt een spel bederver.

Lees verder  


Hendrik   -   27-08-2015

27-08-2015

Goed ontvangen met lekkere hapjes en drankjes. Het paintballen was heel vet! Zeer fijne locatie met veel obstakels. Komen zeker nog een keertje langs.


Hoeveel sterren geef jij Het Paintball Strand ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

24 leuke uitjes voor in de lente

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Het Paintball Strand te melden