24 uitjes voor het echte Lente gevoel

De zon begint te schijnen, de narcissen staan in bloei en het eerste kievitsei is gevonden: het is niet meer te ontkennen dat de lente nu echt is begonnen! Tijd om met de hele familie naar buiten te gaan. In dit blog hebben we wat tips voor je verzameld van leuke uitjes om in de lente doen.Aan het begin van de lente worden alle kalfjes, lammetjes en kuikentjes geboren. Een goed moment dus om naar de kinderboerderij of de dierentuin te gaan. Heb je liever iets spannenders? Ga dan naar een attractiepark, klimbos of ga paintballen met je vrienden. Je kan natuurlijk ook van de zon genieten tijdens een boot- fiets- of wandeltochtje door de prachtige natuur van Nederland! Blijf je liever in de stad? Doe dan mee met de Qula City Trail, een speurtocht door jouw favoriete stad!


Populaire categorieën in de lente


Het Lente uitje van Nederland

Als je het over de lente en dagjes uit hebt mag Keukenhof natuurlijk niet ontbreken! Dit jaar is deze prachtige bloementuin weer geopend van 24 maart t/m 15 mei. 
Bekijk ook
Reacties op "24 uitjes voor het echte Lente gevoel"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.