Keukenhof

(4.3/5)  3 recensies

Keukenhof is het mooiste lentepark ter wereld! De 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur. In de paviljoens wisselen 30 bloemen- en plantenshows elkaar af. Ontdek de actuele trends in tuinieren en raak geďnspireerd in onze 7 inspiratietuinen. Vele kunstwerken komen goed tot hun recht tussen de bloemen. Stap vanaf Keukenhof op de fiets of in de boot en geniet van de bollenvelden rondom het park. Ieder weekend zijn er evenementen en activiteiten voor jong en oud! Keukenhof bruist, betovert en inspireert 8 weken lang! Mis het niet!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van 20 maart t/m 9 mei is Keukenhof dagelijks van 8.00 tot 19.00 uur geopend.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 3 jaar gratis

Vanaf 4 t/m 17 jaar €9,00

18 jaar en ouder €18,50

Vanaf 20 personen €17,00 p.p.

 


3 Recensies over Keukenhof

(Pagina 1 van 1)

 

"Lenteweelde"

Riky Wielhouwer-Grotjohann   -   21-05-2018

21-05-2018

"Lenteweelde"

Dit dagje uit was een cadeautje aan een vriend, die nog nooit op De Keukenhof was geweest. Alle kleuren, geuren, prachtige doorkijkjes en bloemen, maar ook de blijde gezichten van de mensen rondom ons ........ schitterend!

Lees verder  


"Bloemig dagje uit"

Marcelle   -   17-05-2018

17-05-2018

"Bloemig dagje uit"

Wij waren voorbereid op een drukke middag bij de Keukenhof dus we besloten wat later in de middag die kant op te gaan. Dit bleek een goed besluit want er had van 10 tot 14u file gestaan maar de Keukenhof. Om 18u wilden we een hapje eten, maar we kwamen tot de ontdekking dat alle eetgelegenheden al gesloten waren. Ook de ijswagens sloten om 17u al hun bakken. Dit vonden wij wel jammer. Op de keukenhofsite geven ze het advies om later in de middag te komen ivm de drukte, maar dan vind ik ook dat je bezoekers de gelegenheid moet geven om wat te eten of te drinken te kunnen kopen. Gelukkig hadden we toen al heel erg genoten van alle mooie bloemen en besloten we bij de dichtst bijzijnde mc donalds een hapje te eten. Zo werd het nog een groter feest voor de meiden. Onze dochters van 6 en 10 waren erg onder de indruk van alle mooie bloemen, ze hebben zich geen moment verveeld en dan waren we nog niet eens bij de speeltuin en kinderboerderij op het terrein geweest.

Lees verder  


Kees   -   23-04-2013

23-04-2013

Ik ben 65 jaar en nu pas voor de eerste keer naar de keukenhof geweest. Het viel iets tegen omdat veel van de tulpen nog niet in bloei stonden, verder vind je in het park veel kunst voorwerpen en een oer hollandse molen.Het mooiste vonden wij de paviljoens, in het ene kon je alle bloemen van het park bewonderen in een andere waren honderden soorten orchideeën te bewonderen en weer een andere was in engelse stijl ingericht.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Keukenhof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

24 leuke uitjes voor in de lente

De lente is begonnen dus het is tijd om het huis uit te gaan en van de zon te genieten. Fijnuit heeft een aantal leuke uitjes op een rij gezet die je buiten kan doen.

Lees verder...

 

Keukenhof 2021 thema is een paradijs voor kinderen

Thema nieuw seizoen Keukenhof bekend

Keukenhof thema 2018 bekend

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Keukenhof te melden