Keukenhof 2021 thema is een paradijs voor kinderen

Nijntje blijft voor altijd jong maar bestaat dit jaar al 65 jaar. Om deze verjaardag te vieren, plant Keukenhof een groot nijntje bloemen mozaïek. Tom Schreuder, commercieel manager bij Keukenhof, plantte samen met Mariella Ostendorf, manager special projects bij Mercis, de eerste bollen van het mozaïek.


Keukenhof en nijntje

‘Keukenhof is een internationale bloemententoonstelling met bezoekers uit alle landen. Ook nijntje is wereldwijd bekend en past goed bij Keukenhof’, aldus Schreuder. Het konijntje heeft een speciale plek in het park. Zo is er een nijntje huisje en een nijntje speeltuin naast het poffertjeshuis. In de lente komt daar een groot nijntje bloemen mozaïek bij. In het mozaïek zijn ruim 2.000 hyacinten verwerkt. Een bloemenperk om in het voorjaar naar uit te kijken.
Een paradijs voor kinderen

Naast het mozaïek, heeft nijntje ook nog een eigen tulp. En zij is niet de enige. Rond het mozaïek staan straks ook de tulpen van Pinocchio, Roodkapje, Sesamstraat en Spongebob. Er is in Keukenhof voor kinderen meer te doen dan genieten van de geuren en kleuren van de bloemen. Centraal in het park liggen de kinderboerderij, een doolhof en een speeltuin waar ze kunnen klimmen en zwieren aan de kabelbaan. En met de speurtocht worden kinderen echte tulpenexperts. Daarmee is Keukenhof een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud. Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei.


Bekijk ook:
Reacties op "Keukenhof 2021 thema is een paradijs voor kinderen"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.