nijntje museum

(3.3/5)  13 recensies

Het nijntje museum is de wereld in het klein. De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden. Zo is er het huis van nijntje, de dokter, de dierentuin, noem maar op. Kinderen stappen hier écht in de wereld van nijntje en haar vriendjes. Een bezoek aan het nijntje museum is een actieve ontdekkingstocht. kijken, ruiken, onderzoeken, ontdekken, doen: spelenderwijs leer je zoveel meer!

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10:00 tot 17:00 uur

Extra geopend op paas- en pinkstermaandag

Gesloten op Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Kind 0 t/m 1 jaar gratis

Kind 2 t/m 6 jaar €12,00

Kind 7 t/m 17 jaar €8,00

Volwassene €8,00

CJP-pas of studentenkaart €8,00

Museumkaart, ICOM, AICA, VriendenLoterij VIP-kaart, Rembrandtkaart, U-pas gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


13 Recensies over nijntje museum

(Pagina 1 van 2)

 

"Te druk"

Wouter   -   29-12-2017

29-12-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Te druk"

Overal krioelt het van de kinderen en met name ouders die niet meer dan 50cm van hun kind af willen zijn. Er worden te grote groepen naar binnen gelaten zodat niemand echt ff lekker kan spellen. De opzet is leuk, maar de ruimtes te klein

Lees verder  


"Vooral voor hele kleine kinderen"

Ingrid   -   18-11-2017

18-11-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Vooral voor hele kleine kinderen"

Ik ben geweest met mijn dochter van 3,5. Ze vond het grappig maar was overal snel uitgekeken. Het is gericht op hele jonge kinderen met eenvoudige opdrachten. Het knutselen was leuk. We jammer dat de begeleidster in n hoekje zat te knippen ipv de kinderen te enthousiasmeren. Na een uurtje stonden we buiten. Best geinig, maar dan vooral voor 2 a 3 jarigen.

Lees verder  


"Superfijn"

Loulou   -   17-08-2017

17-08-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Superfijn"

Leuk voor jong en oud


"Aanrader"

Lila   -   24-02-2017

24-02-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Aanrader"

Kinderen konden heerlijk hun gang gaan. Enige nadeel dat het heel druk was in de bus richting museum.


Anjo   -   02-12-2016

02-12-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Voor de kleintjes is het er geweldig, onze dochter van twee kon naar hartelust spelen. Genoeg te doen en te zien. Goed voor zo'n 2 uur vermaak. Enig minpunt is dat er doordeweeks geen voorlezen en knutselen is. Jammer dat er geen eetgelegenheid in het museum zelf zit, alleen een plek om je zelfgebrachte brood te nuttigen. Een bar met broodjes en koffie en thee was geen overbodige luxe geweest. Het cafe aan de overkant vonden wij niks, te druk, tafels op elkaar gepropt en weinig keus qua eten. Helemaal niet kindvriendelijk, niks te spelen of te doen. Maar als je de straat uitloopt heb je keus genoeg aan leuke eetgelegenheden dus dat maakte weer veel goed. Wij hadden ook graag de nijntje winkel bezocht maar dit stond nergens aan gegeven. Is aan ons voorbij gegaan, jammer.

Lees verder  


Karlijn   -   21-08-2016

21-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Omdat wij eerder op de tentoonstelling van Nijntje is jarig zijn geweest en onze dochter (toen 3 jaar) het zo leuk vond dus vandaag maar naar het Nijntje museum ... dochter inmiddels 4 jaar heeft zich goed vermaakt vooral het verkeersplein, het huis van Nijntje en rijden in de auto vond zij geweldig. Daar omheen waren er veel dingen voor haar te makkelijk. Maar we hebben ons 2 uur vermaakt. Prima entree prijs voor een leuke ochtend!

Lees verder  


Lukas   -   11-08-2016

11-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

We hadden kaartjes via internet gekocht met de informatie/belofte op de site.Bestel je kaartjes voor het nijntje museum online. Je hoeft niet in de rij en je bent goedkoper uit. Alle kaartjes worden in tijdsblokken verkocht. Zo is het nooit te druk in het museum. Eenmaal binnen, blijf je zo lang als je wilt. Komen we er mochten we niet naar binnen omdat vol zou zitten. Moesten we wachten tot er mensen uit gingen in de regen. Maar naar een dik uur te hebben staan konden we nog niet naar binnen en werd de rij ook niet kleiner. We konden geld terug krijgen konden weer naar huis met 3 verdrietige kinderen en lange reis terug.l

Lees verder  


Marith   -   18-02-2016

18-02-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Het vernieuwde Nijntje Museum is geweldig! Er is zoveel veranderd en bijgekomen. De kinderen hebben hier heerlijk gespeeld en ontdekt. En er is genoeg te ontdekken. Na het spelen hebben we nog even lekker gekleurd. Wij vonden het heel erg leuk!

Lees verder  


gerrit Klaver   -   22-02-2014

22-02-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Vandaag naar het Nijntje Museum van DIck Bruna geweest. Zoals hier al beschreven het is heel klein. Wij hadden er veel meer van verwacht. Wat ik heel erg miste was een filmpje van hoe ze de serie op TV maken. Met alle echt poppen en touwtjes maar helemaal niks van dat alles. Het is inderdaad leuk voor een 1,5 uur om even rond te kijken. Wij hadden vandaag inclusief een theater voorstelling wat met enthusiastme gebracht werd maar niks met Nijntje te maken had. Het was leuk maar zeker niet voor herhaling vatbaar. Zeker de 22 euro entree niet waard!

Lees verder  


Chantal   -   13-05-2013

13-05-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een mooie moederdag! Met mijn dochter van bijna 2, mijn man en m'n ouders op bezoek bij Nijntje! Dat was leuk. De tijdelijke tentoonstelling 'op zolder bij Nijntje' is er nu. Met een glijbaan, de mogelijkheid om Spook Nijntje na te doen, en te kleuren, en een hele spannende antieke kast waar je doorheen kunt kruipen - daarachter de Nijntje lamp en een mooi schoon toilet! ;-) We waren er anderhalf uur en dat was prima vol te houden voor onze dochter. Natuurlijk moet je met haar gaan spelen, kleuren en glijden, en op zoek gaan naar alle Nijntjes. Dat wisselden we af, waardoor we als volwassenen ook een interessant bezoek aan het museum konden brengen. Je krijgt zo nog meer waardering voor het werk van Dick Bruna! De museumwinkel tot slot: daar had ze alleen al wel een uur kunnen blijven, dus wat leuke boekjes, muurstickers en een CD gekocht en toen nog even gewinkeld en geluncht in Utrecht voor we weer naar huis toe gingen. Een prachtige dag in Utrecht!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij nijntje museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Nijntje Museum compleet vernieuwd

Nijntje Museum compleet vernieuwd

Binnenkort nodigt Nijntje jou van harte uit om langs te komen in het compleet vernieuwde Nijntje Museum. Wij vertellen je alvast wat er allemaal te doen en zien is.

Lees verder...

 

23 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

13 Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

Mis deze activiteiten niet tijdens de Nationale Museumweek 2022

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van nijntje museum te melden