Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies nijntje museum

Gemiddelde

3.3 van 5 sterren / 13 recensies
Pagina 1 van 3

Wouter schreef:

Trust Score:

29-12-2017

"Te druk"

Overal krioelt het van de kinderen en met name ouders die niet meer dan 50cm van hun kind af willen zijn.
Er worden te grote groepen naar binnen gelaten zodat niemand echt ff lekker kan spellen.
De opzet is leuk, maar de ruimtes te klein


Ingrid schreef:

Trust Score:

18-11-2017

"Vooral voor hele kleine kinderen"

Ik ben geweest met mijn dochter van 3,5. Ze vond het grappig maar was overal snel uitgekeken. Het is gericht op hele jonge kinderen met eenvoudige opdrachten. Het knutselen was leuk. We jammer dat de begeleidster in n hoekje zat te knippen ipv de kinderen te enthousiasmeren. Na een uurtje stonden we buiten. Best geinig, maar dan vooral voor 2 a 3 jarigen.


Loulou schreef:

Trust Score:

17-08-2017

"Superfijn"

Leuk voor jong en oud


Lila schreef:

Trust Score:

24-02-2017

"Aanrader"

Kinderen konden heerlijk hun gang gaan. Enige nadeel dat het heel druk was in de bus richting museum.


Anjo schreef:

Trust Score:

02-12-2016

Voor de kleintjes is het er geweldig, onze dochter van twee kon naar hartelust spelen. Genoeg te doen en te zien. Goed voor zo'n 2 uur vermaak.
Enig minpunt is dat er doordeweeks geen voorlezen en knutselen is.
Jammer dat er geen eetgelegenheid in het museum zelf zit, alleen een plek om je zelfgebrachte brood te nuttigen. Een bar met broodjes en koffie en thee was geen overbodige luxe geweest. Het cafe aan de overkant vonden wij niks, te druk, tafels op elkaar gepropt en weinig keus qua eten. Helemaal niet kindvriendelijk, niks te spelen of te doen. Maar als je de straat uitloopt heb je keus genoeg aan leuke eetgelegenheden dus dat maakte weer veel goed.
Wij hadden ook graag de nijntje winkel bezocht maar dit stond nergens aan gegeven. Is aan ons voorbij gegaan, jammer.


Karlijn schreef:

Trust Score:

21-08-2016

Omdat wij eerder op de tentoonstelling van Nijntje is jarig zijn geweest en onze dochter (toen 3 jaar) het zo leuk vond dus vandaag maar naar het Nijntje museum ... dochter inmiddels 4 jaar heeft zich goed vermaakt vooral het verkeersplein, het huis van Nijntje en rijden in de auto vond zij geweldig. Daar omheen waren er veel dingen voor haar te makkelijk. Maar we hebben ons 2 uur vermaakt. Prima entree prijs voor een leuke ochtend!


Volgende pagina  

  Terug naar nijntje museum


Klik hier om onjuiste gegevens van nijntje museum te melden