Dagje uit omgeving Utrecht


Het Spoorwegmuseum

Met Voordeel

Utrecht Stap in de wondere wereld van de trein in Het Spoorwegmuseum! Het oude Maliebaanstation is de poort tot het Spoorwegmuseum. Marmeren vloeren, kroonluchters, een koninklijke wachtkamer, wat je noemt reizen in stijl. In het museum zijn vier verschillende werelden gemaakt. Ga mee op ontdekkingstocht langs kolossale stoommachines of neem een kijkje in een echte locomotief. Ontdek de vier werelden van Het Spoorwegmuseum!

Bowlingcentrum Mijdrecht

Met Voordeel

Mijdrecht Bowlingcentrum Mijdrecht heeft 12 moderne bowlingbanen, ruime horecagelegenheid, een buitenterras en voldoende parkeergelegenheid. En ben je niet zo gek op bowlen, dan kan je je prima vermaken in het sfeervolle Grill & A la carte restaurant. (Kinder)feestjes vieren is hier ook goed mogelijk.

Kartfabrique

Met Voordeel

Utrecht De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier. In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island. Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours. Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen.   En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 24 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus. Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kan je genieten van een buffet of driegangenmenu in Het Ketelhuis.

Geertje's Hoeve Haarzuilens

Haarzuilens Geertjes Hoeve is een dependance van het succesvolle boerderij 't Geertje gelegen in Zoeterwoude waar al sinds 1982 stad met platteland wordt verbonden. Rick (opgegroeid op boerderij 't Geertje) opent samen met zijn vriendin Anne in april 2014 Geertjes Hoeve met hetzelfde doel: stad met platteland verbinden. De dieren, de boerderijwinkel en in de toekomst ook restaurant 'de lage hoeve', maakt een bezoekje aan de boerderij zeker de moeite waard.

Jumpsquare Nieuwegein

Nieuwegein Jumpsquare brengt Jumpen naar een hoger niveau. De mogelijkheden van Jumpen zijn eindeloos. Jumpsquare biedt een grote Fun Area (aaneengeschakelde trampolines) en Powertrampolines. Ook vind je bij Jumpsquare een Slackline (balanceren op een gespannen lijn boven een foampit) en nog veel meer!   In het park van ruim 2.000 m2 draait alles om stunten, lef en creativiteit in je bewegingen. Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van de Jump Masters. Dit zijn professionele Jumpers, die bij elk onderdeel toezicht houden. De Jump Masters zijn allemaal in het bezit van een EHBO-diploma. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar laten je ook graag zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt.   Bekijk ook: 9 Redenen om bij Jumpsquare te Jumpen Video: Wat kun je doen in Jumpsquare?

Escaperoom TIME Utrecht

Utrecht Escape Room TIME Utrecht blaast je omver! De nieuwste Virtual Reality technologie, spectaculaire effecten, een meeslepend verhaal en de meest uitdagende puzzels wachten hier op jou!

KidZcity

Utrecht KidZcity is het grootste indoor attractiepark van de randstad! Boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders.   Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal in KidZcity! Veilig en hygiënisch. Daar zorgen ze in KidZcity wel voor!   Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen zich terugtrekken in het gezellige restaurant of een oogje in het zeil houden op een van de comfortabele zitjes. Mee in de lasergame, Timekeeper, zweefmolen of botsauto's mag natuurlijk ook!

H2O Zwembad

Harmelen In zwembad H2O in Harmelen kan je heerlijk banenzwemmen, lekker spelen in het water of gewoon even afkoelen tijdens een warme dag. In schoolvakanties worden vaak leuke kinderactiviteiten georganiseerd, zoals theatervoorstellingen, filmmiddagen en natuurlijk zwemfeesten.   In H2O Eten & Drinken kun je lekker even uitrusten van het zwemmen of van een van de prachtige wandel- of fietstochten die je in de omgeving kunt maken. In het sfeervolle restaurant of op het ruime terras kun je genieten van de lekkerste koffie en thee, salades, luxe belegde broodjes, pannenkoeken, patat en ijs. Je kunt gratis parkeren en er is gratis wifi.

Zwembad Batensteinbad

Utrecht Het Batensteinbad in Woerden bestaat uit vier baden. Een 25 meter wedstrijdbad, waar je heerlijk kunt banenzwemmen en je ook zonder aanmelding mee kunt doen aan allerlei leuke groepslessen, zoals AquaJoggen, AquaRobic, AquaBoxx en TrimZwemmen.   Er is een recreatiebad met glijbaan en stroomversnelling, dus erg leuk voor een dagje uit met de kinderen. Je kunt heerlijk genieten in het bubbelbad of met je kleintje ontspannen in het extra verwarmde ondiepe bad. Ook is er een Turks stoombad.   Als je trek hebt gekregen, neem dan lekker buiten plaats op het ruime terras of binnen in de sfeervolle eetgelegenheid Batenstein Eten & Drinken. Er is een uitgebreide kaart met keuze uit salades, luxe belegde broodjes, patatjes, tosti’s, pannenkoeken en ijs. Je kunt gratis parkeren en er is gratis wifi.

BatensteinBuiten

Woerden BatensteinBuiten in Woerden is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio, met een waterspeeltuin (spraypark), een 12 holes midgetgolfbaan, een klim- en klauterplaats, een zandspeelplaats, een airtrampoline (van 12 bij 6 meter), een tokkel/kabelbaan, schommels, een levensgroot schaakspel, koersbalveldjes en een sportplein met mogelijkheden voor bootcamp, freerunning en calisthenics.   Voor de lekkere trek kun je buiten plaatsnemen op het fijne terras of binnen in de sfeervolle eetgelegenheid Batenstein Eten & Drinken. Er is een uitgebreide kaart met keuze uit salades, luxe belegde broodjes, patatjes, tosti’s, pannenkoeken en ijs. Je kunt gratis parkeren en er is gratis wifi.

Restaurant Walkart Park

Zeist Comfort en een behaaglijke sfeer. Een overheerlijk en gezond ontbijt, een uitvoerige (zaken)lunch met gezelschap, diner met vrienden of familie of een borrel op het zonnige terras. 

Figi Bioscoop

Zeist Bij Figi bent u van harte welkom voor dagelijkse theater- en filmvoorstellingen, concerten en exposities. Voor een diner of lunch bezoekt u het sfeervolle restaurant Walkart Park. In de Espressobar of op het terras geniet u van een heerlijke kop Max Havelaar koffie met de alom gevierde Figi patisserie. In het theatercafé kunt u voor de theater- of filmvoorstelling terecht voor een van de bistrogerechten of een drankje na. En wilt u nog niet naar huis, ook in het viersterrenhotel van Figi bent u van harte welkom.

1 van 8 pagina's


AANBEVOLEN