The Streetfood Club Utrecht

Bij het betreden van The Streetfood Club stap je rechtstreeks in de "happy place" van de eigenaren; een samensmelting van luxe en straatcultuur. Het kleurrijke, verfijnde interieur vermengt zich moeiteloos met een ontspannen en toegankelijke sfeer, allemaal op een unieke locatie. Hier draait alles om contrast, maar dan op een coole manier, net zoals The Streetfood Club zelf! Laat je meevoeren op een culinaire reis van de sloppenwijken van Mexico naar de straten van Bangkok, terwijl je geniet van de geweldige creaties van de cocktailshakers.


Rode Hoek


Ontdek de menukaart, waar Latijns-Amerikaanse pit en Aziatische finesse samenkomen. Verwen je smaakpapillen met gestoomde edamameboontjes, knapperige maistortilla's en de heerlijke aroma's van Thaise pad krapow. Laat je betoveren door de drankenkaart met unieke cocktails, gin-tonics verrijkt met diverse kruiden en een scala aan lokale en internationale bieren. Liever iets sprankelends of een mooie wijn? Je bent bij ze aan het juiste adres.

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend vanaf 12:00 tot laat


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over The Streetfood Club Utrecht

Hoeveel sterren geef jij The Streetfood Club Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van The Streetfood Club Utrecht te melden