Outside Escape Utrecht

Agent Bas Beenhakker is er met een geheim dossier vandoor dat het politiebureau nooit had mogen verlaten. Kunnen jij en je team achterhalen waar Beenhakker naar toe is gegaan? En waarom heeft hij het dossier meegenomen?




Wij zijn op zoek naar collega’s die wel van een uitdaging houden en niet terugdeinzen voor een raadsel. Je kunt goed samenwerken in een team van twee tot vier mensen. Je hoeft niet bekend te zijn in de stad, je leert wel een paar mooie plekken kennen. Voldoe je aan deze eisen, dan verwachten we je binnenkort bij het bureau aan de Kroonstraat in Wijk C in Utrecht.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per 1 tot 4 spelers €20,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Utrecht

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Utrecht ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Utrecht te melden