Escape Tour Utrecht

(3/5)  1 recensies

Utrecht kent talloze verhalen en legendes en Bisschop Willibrord is er daar één van. Met de Escape Tour Utrecht schieten jullie Willibrord te hulp om de geheime uitgang van de stad te vinden. Zetten jullie de snelste tijd van de Escape Tour Utrecht neer?


In het jaar 714 na Christus werd Utrecht opgeschrikt door de plotselinge dood van Anna van Asperen. De geruchten gingen dat Francois, de linkerhand van de koning Radbod, er iets mee te maken had. Hoe ging Francois dit probleem oplossen? Daar had hij de bisschop Willibrord voor nodig, hij had tenslotte de laatste biechten van Anna gehoord en wist maar al te goed wat er was gebeurd.
Willibrord was als de dood dat Francois hem erbij betrekt en gaat op de vlucht. Binnen 2 uur moest hij de stad uit zijn en dat kan alleen via de geheime uitgang. Met de Escape Tour Utrecht gaan jullie terug in de tijd en helpen jullie Willibrord om binnen de tijd de geheime uitgang te vinden. De ontsnappingspoging begint op de Weesbrug in Utrecht, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95

 


1 Recensies over Escape Tour Utrecht

(Pagina 1 van 1)

 

"De tour zelf is leuk, de app zelf wat minder"

Odina   -   17-07-2022

17-07-2022

"De tour zelf is leuk, de app zelf wat minder"

Door de tour kom je op plekken die je normaal gesproken niet zou tegenkomen bij een bezoek aan Utrecht. Het verhaal is leuk, de opdrachten afwisselend. Wat minder goed was, is dat de tekst in de app klein zijn. Ik had mijn leesbril niet bij me en regelmatig toch wel moeite om de tekst te lezen. Een mogelijkheid om de tekst op de telefoon te vergroten zag ik niet. Wel de afbeeldingen, maar ze tekst niet. Daarnaast ging het signaal voor een vraag soms te laat af, waardoor je niet echt op de juiste plek stond. Of je was volgens de plattegrond wel op de bestemming, maar het signaal kwam maar niet. Dat was soms extra zoeken (en daardoor tijd kwijt). Bij sommige fout gegeven antwoorden kreeg je niet het goede antwoord te lezen. Dat is wel jammer.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escape Tour Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tour Utrecht te melden