Play-In Utrecht

(3.5/5)  6 recensies

PLAY-IN is een groot indoorattractiepark in Utrecht. Voor de hele familie is er iets leuks te beleven. Kinderen genieten uren in de bijzondere speeltuin KIDS-IN met een onderwater thema, dagen zichzelf uit op de spectaculaire trampolines bij JUMP-IN of op de spannende klimwanden van CLIMB-IN.


Ouders, begeleiders kunnen gezellig meedoen of nemen plaats in één van de twee horecapunten met een fantastisch uitzicht op de activiteiten. Natuurlijk hebben we WIFI. Voor kinderfeestjes is er een ruime keuze uit allerlei combinatie-arrangementen en er is de mogelijkheid een echte VIP-Partyroom te reserveren.Kids-in Utrecht

Een heerlijk relaxdagje voor zowel ouders als kinderen. Dat beleef je in de luxe indoorspeeltuin Kids-in. Waar de kinderen door de haaienbek glijden, de onderwatervulkaan beklimmen, springen op de mini-trampolines en nog veel meer! Voor de hele kleintjes is er een overzichtelijke peuterhoek. Ouders, begeleiders kunnen in de Beachbar genieten van een heerlijk kopje kwaliteitskoffie met iets lekkers erbij, een gezonde salade, frietjes of een ovenvers belegd broodje terwijl de kinderen spelen.


Bij Kids-in zijn er ook veel mogelijkheden voor het geven van een uniek kinderfeestje. Voel je een echte VIP in onze partyrooms. Kies voor de tropical beach, ijsprinsessen-, piraten- of de discokamer. Of combineer het met een uur jumpen of klimmen.

Meer informatie >>Climb-in Utrecht

Climb-in biedt met een flink aantal kleurrijke challenges een onvergetelijke ervaring op eigen niveau voor iedereen van vrijwel alle leeftijden. Vanaf ca. 4 (min. 1.20m) tot 80 jaar oud . Klimervaring is niet nodig! Er is professionele begeleiding aanwezig en voor elke klimsessie worden de deelnemers gebrieft over het veilige gebruik van het zekeringssysteem. De klimsessie duurt een uur.


Bij Climb-in kun je uiteraard een vette party organiseren voor je verjaardag met je vrienden. Ook heel erg geschikt voor een , gezins-, vrijgezellen- of teambuildinguitje.Combineer het met Jump-In om er een geweldig sportief uitje van te maken

Meer informatie >>Jump-in Utrecht

Met een oppervlakte van meer dan 2500m2 aan trampolines is Jump In Utrecht één van de grootste trampolineparken van Europa! Bovendien zijn er de nieuwste en beste trampolines geplaatst met alle onderdelen die je je maar kunt wensen.. en meer: geschakelde trampolinevelden, dodgeball, high performance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane, het is er allemaal. Hier moet je gewoon gesprongen hebben!


Er zijn ook vele mogelijkheden voor het geven van een partijtje. Zoals bijv. tijdens een van onze DJ discopartyavonden. Of combineer het met een uur Climb-in voor een nog sportiever feestje.

Meer informatie >>


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Kids-In Utrecht

Maandag t/m zondag 10.00 tot 18.00 uur


Climb-In Utrecht

Maandag t/m vrijdag 13.00 tot 16.00 uur

Zaterdag en zondag 11.00 tot 18.00 uur


Jump-In Utrecht

Maandag t/m zondag 11.00 tot 18.00 uur

Wo, vr, za en zo mini-jump van 10.00 tot 11.00 uurControleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kids-in €7,90

Jump-in €12,90

Climb-in €13,90

 

Aantrekkelijke combinatiekaartjes

Kids-in & 1 uur Jump-in €15,80

Kids-in & 1 sessie Climb €16,80

Kids-in & Mini-jump €13,65

Jump-in & Climb-in €19,90

Kids-in, 1 uur Jump-in en 1 sessie Climb-in €22,80


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


6 Recensies over Play-In Utrecht

(Pagina 1 van 1)

 

"Matig, onvriendelijk personeel"

Mart   -   19-10-2021

19-10-2021

"Matig, onvriendelijk personeel"

Ouders zijn niet welkom rond de trampolines, ook toen mijn zoon huilend van de pijn naar me toe probeerde te komen. Personeel toont desinteresse, praten veel met elkaar, geen aandacht voor bezoekers.

Lees verder  


"Je moet geen smetvrees hebben."

Sylvia   -   29-08-2021

29-08-2021

"Je moet geen smetvrees hebben."

Voor kinderen is het echt een hele leuke plek om te spelen, klimmen, klauteren en glijden. Ze hebben het echt naar hun zin. Als ouder krab ik soms even achter mijn oren. Alles is plakkerig en vies. Het personeel toont zeer weinig initiatief en is uitermate langzaam. Het eten zeer matig (koude patatjes en zachte panini's).

Lees verder  


"Smerige indoor plek"

Marijke   -   22-11-2020

22-11-2020

"Smerige indoor plek"

Het lijkt wel of hier nooit gepoetst wordt


"Leuke manier om te klimmen"

Suzanne   -   18-12-2019

18-12-2019

"Leuke manier om te klimmen"

Was op zoek naar locatie om te klimmen met kinderen. Het zekeringssysteem is erg leuk. Iedereen kan zelf klimmen, je hoeft elkaar niet te zekeren. Daardoor erg leuk voor gezinnen met kinderen.

Lees verder  


"Veel te doen voor ieder wat wils"

Marijke   -   02-02-2019

02-02-2019

"Veel te doen voor ieder wat wils"

Leuk opgezet, voor uurtje of hele dag plezier


"Aanrader"

Eric   -   14-11-2018

14-11-2018

"Aanrader"

Hier kun je een hele leuke middag doorbrengen.


Hoeveel sterren geef jij Play-In Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Play-In Utrecht te melden