Play-In Utrecht

(2.5/5)  13 recensies

PLAY-IN is een groot indoorattractiepark in Utrecht. Voor de hele familie is er iets leuks te beleven. Kinderen genieten uren in de bijzondere speeltuin Kids Paradise (voorheen KIDS-IN) met een onderwater thema, dagen zichzelf uit op de spectaculaire trampolines in het Trampolinepark (voorheen JUMP-IN) of op de spannende klimwanden van Climb Walls (voorheen CLIMB-IN) 


Ouders, begeleiders kunnen gezellig meedoen of nemen plaats in één van de twee horecapunten met een fantastisch uitzicht op de activiteiten. Natuurlijk hebben we WIFI. Voor kinderfeestjes is er een ruime keuze uit allerlei combinatie-arrangementen en er is de mogelijkheid een echte VIP-Partyroom te reserveren.



Kids Paradise

Een heerlijk relaxdagje voor zowel ouders als kinderen. Dat beleef je in de luxe indoorspeeltuin Kids Paradise. Waar de kinderen door de haaienbek glijden, de onderwatervulkaan beklimmen, springen op de mini-trampolines en nog veel meer! Voor de hele kleintjes is er een overzichtelijke peuterhoek. Ouders, begeleiders kunnen in de Beachbar genieten van een heerlijk kopje kwaliteitskoffie met iets lekkers erbij, een gezonde salade, frietjes of een ovenvers belegd broodje terwijl de kinderen spelen.


Bij Kids Paradise zijn er ook veel mogelijkheden voor het geven van een uniek kinderfeestje. Voel je een echte VIP in onze partyrooms. Kies voor de tropical beach, ijsprinsessen-, piraten- of de discokamer. Of combineer het met een uur jumpen of klimmen.

Meer informatie >>



Climb Walls Utrecht

Climb Walls biedt met een flink aantal kleurrijke challenges een onvergetelijke ervaring op eigen niveau voor iedereen van vrijwel alle leeftijden. Vanaf ca. 4 (min. 1.20m) tot 80 jaar oud . Klimervaring is niet nodig! Er is professionele begeleiding aanwezig en voor elke klimsessie worden de deelnemers gebrieft over het veilige gebruik van het zekeringssysteem. De klimsessie duurt een uur.


Bij Climb Walls kun je uiteraard een vette party organiseren voor je verjaardag met je vrienden. Ook heel erg geschikt voor een, gezins-, vrijgezellen- of teambuilding uitje. Combineer het met het Trampolinepark om er een geweldig sportief uitje van te maken

Meer informatie >>



Trampolinepark

Met een oppervlakte van meer dan 2500m2 aan trampolines is het Trampolinepark één van de grootste trampolineparken van Europa! Bovendien zijn er de nieuwste en beste trampolines geplaatst met alle onderdelen die je je maar kunt wensen.. en meer: geschakelde trampolinevelden, dodgeball, high performance trampolines, walltrampolines, slackline en evenwichtsbalken, air bag, foampits, jumptower en een tumblinglane, het is er allemaal. Hier moet je gewoon gesprongen hebben!


Er zijn ook vele mogelijkheden voor het geven van een partijtje. Zoals bijv. tijdens een van onze DJ discopartyavonden. Of combineer het met een uur Climb Walls voor een nog sportiever feestje.

Meer informatie >>



Urban Crazy Minigolf

Ontdek een unieke mix van golf en uitdagingen bij Urban Crazy Minigolf, een must-do activiteit bij Play-In! Met 12 indrukwekkende holes die je nergens anders vindt, betreed je een post-apocalyptische wereld. Compleet met glow-in-the-dark banen die zorgen voor een onvergetelijke omgeving/atmosfeer. Geniet met vrienden en familie terwijl je samen de uitdagingen van onze unieke banen aangaat.


Of je nu een ervaren golfer bent of voor het eerst een club vasthoudt, Urban Crazy Minigolf biedt plezier voor alle iedereen! Kinderen vanaf 7 jaar oud zijn van harte welkom om deel te nemen op de minigolfbanen, waarbij begeleiding verplicht is voor golfers tot 12 jaar oud. Maak je klaar voor een onvergetelijk golfavontuur bij Urban Crazy Minigolf!


Speel een spannende pot minigolf en maak je vrienden in


Arcadehal

Bezoek een wereld van nostalgische spelletjes die rechtstreeks uit de jaren 80 lijken te komen. Van klassieke racegames tot flipperkasten, shooters, basket wik, onze Arcadehal heeft het allemaal. Waan je in een game walhalla van retro en moderne games met een all-in concept. Het beste van alles? Met ons all-in concept speel je onbeperkt spelen voor één vaste prijs! Stap binnen en beleef een onvergetelijke game ervaring in de Arcadehal.


Speel allerlei nostalgische spellen


Virtual reality

Stap binnen in de virtual reality wereld en ontdek de leukste en meest avontuurlijke spellen. Of je nu op zoek bent naar teamgames vol sensatie, of liever solo de uitdaging aangaat tegen draken, robots, ruimtewezens en zombies, beleef het bij Play-In! Duik in de virtual reality wereld van Virtual Reality en creëer herinneringen die je nooit zult vergeten.


Waan jezelf in de wereld van Virtual Reality


Escape room

Bereid je voor op een ervaring die je brein echt zal laten kraken. De Escape Room is ontworpen met uitdagende opdrachten die zelfs de meest ervaren puzzelaars bezighouden. Dit is de perfecte belevenis voor degenen die dus echt van puzzelen houden. Ga de uitdaging aan en probeer zo snel mogelijk onze puzzels op te lossen, wie weet ben jij een super goede spion en zet je de high score neer bij de SPY TRAINING!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Kids Paradise

Maandag t/m zondag 10:00 tot 18:00 uur


Climb Walls

Maandag t/m vrijdag 13:00 tot 16:00 uur

Zaterdag en zondag 11:00 tot 18:00 uur


Trampolinepark

Maandag t/m zondag 11:00 tot 18:00 uur

Woensdag t/m zondag mini-jump van 10:00 tot 11:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kids-in €7,90

Jump-in €12,90

Climb Walls €13,90

 

Aantrekkelijke combinatiekaartjes

Kids Paradise & 1 uur Trampolinepark €15,80

Kids Paradise  & 1 sessie Climb Walls €16,80

Kids Paradise & Mini-jump €13,65

Trampolinepark & Climb Walls €19,90

Kids-in, 1 uur Jump-in en 1 sessie Climb-in €22,80


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


13 Recensies over Play-In Utrecht

(Pagina 1 van 2)

 

"Weggegooid geld :("

K   -   05-12-2023

05-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Weggegooid geld :("

Ze laten te veel mensen binnen wil je ooit aan de beurt komen met trampoline springen, arcade spellen spelen en klimmen. Voor veel dingen moet bijbetaald worden, bovenop de €35 per persoon die al betaald is… Geen leuk uitje gehad en daarom na 20 minuten weer vertrokken. Ook zat het personeel veel op hun telefoon en waren aan het kletsen terwijl we stonden te wachten bij de receptie. Zo niet het geld waard geweest en ga ook zeker niet meer terug, zelfs al zou ik er geld bij krijgen niet!

Lees verder  


"0 sterren kan helaas niet :("

Jochem   -   05-12-2023

05-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"0 sterren kan helaas niet :("

Op 01-12-2023 ben ik samen met mijn vriendin bij play-in geweest. Eenmaal aangekomen waren veel van de kluisjes kapot. De “live dj” had een mixtape aanstaan. Verder kregen we een tijdslot voor 20 minuutjes klimmen op het eind van de avond (2 en half uur wachten). De Arcade hal was vol en het trampoline springen wordt gepromoot dat het bij de prijs zit maar zat het helaas niet. Verder was het personeel erg onvriendelijk en zat erg veel op hun mobiel. Binnen 20 minuten stonden we weer buiten. Het is de €35,- PP totaal niet waard. Na het mailen was er geen ruimte voor compensatie en werd er gereageerd alsof het allemaal aan ons lag. Wij raden het af om naar de Play-in te gaan.

Lees verder  


"Al met al....een slechte keus"

Sas   -   02-08-2023

02-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Al met al....een slechte keus"

Ik vond het een matig uurtje spelen bij de speelhal. Het was te druk....lang wachten voordat je op een spel kan. En zeker 8 spellen deden het niet. Of functioneerde slecht. Je mag wel iets meer verwachten voordat geld. Al met al....een slechte keus

Lees verder  


"Als het even kan zijn we hier te vinden"

Jolanda   -   19-05-2023

19-05-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Als het even kan zijn we hier te vinden"

Bijna elke vakantie of lang weekend die we hebben met de kinderen proberen we toch wel even een bezoekje in te plannen. Zoon van 9 en dochter van 6 genieten er enorm van, elke keer weer. Ook het partijtje van mijn zoon een paar maanden geleden was een succes en al zijn vriendjes gingen met een smile van oor tot oor naar huis. Tot de volgende keer!

Lees verder  


"Geen leuke ervaring"

Jan   -   08-05-2023

08-05-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geen leuke ervaring"

De ervaring was niet leuk wij dachten een leuke dag georganiseerd te hebben. Maar dit viel heel erg tegen. We moesten eerst heel lang wachten en daarna was er niks voor elkaar. Uiteindelijk hadden we onze mening in een recensie gezet en toen ging de eigenaar ons nog een beetje dreigend lopen zeggen dat we de recensie moesten verwijderen.Hij kwam met een hele schrale oplossing. Uiteindelijk ging hij ons nog heel kinderachtig berichten sturen met waarom we dit nu deden. Als die meteen met een passende oplossing was gekomen en niet had lopen dreigen was er niks aan de hand geweest. Dit was erg jammer in ik raad iedereen aan hier niet naar toe te gaan.

Lees verder  

Reactie van Frans

18-05-2023

Beste heren, wij zijn het met jullie eens dat wij geen leuk uitje zijn voor een brallerige dronken vrijgezellengroep van 8 Brabantse jonge mannen. Het kost ons teveel personele inzet en het werkt verstorend voor onze andere gasten. Het lijkt ons een beter idee als jullie de volgende keer lekker in de kroeg blijven en een bezoekje aan ons activity centre overslaan. Jullie hebben 3 reviews geplaatst, wat bij ons nogal kinderachtig en rancuneus overkomt. Om wat tijd te besparen zetten we daarom hetzelfde antwoord bij elk van deze reviews.


"Geen aanrader"

Johan   -   08-05-2023

08-05-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geen aanrader"

Veel geld voor slecht onderhouden en smerige speeltoestellen

Reactie van Frans

18-05-2023

Beste heren, wij zijn het met jullie eens dat wij geen leuk uitje zijn voor een brallerige dronken vrijgezellengroep van 8 Brabantse jonge mannen. Het kost ons teveel personele inzet en het werkt verstorend voor onze andere gasten. Het lijkt ons een beter idee als jullie de volgende keer lekker in de kroeg blijven en een bezoekje aan ons activity centre overslaan. Jullie hebben 3 reviews geplaatst, wat bij ons nogal kinderachtig en rancuneus overkomt. Om wat tijd te besparen zetten we daarom hetzelfde antwoord bij elk van deze reviews.


"Slechte service"

Bart   -   06-05-2023

06-05-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slechte service"

Service slecht en personeel is onduidelijk

Reactie van Frans

18-05-2023

Beste heren, wij zijn het met jullie eens dat wij geen leuk uitje zijn voor een brallerige dronken vrijgezellengroep van 8 Brabantse jonge mannen. Het kost ons teveel personele inzet en het werkt verstorend voor onze andere gasten. Het lijkt ons een beter idee als jullie de volgende keer lekker in de kroeg blijven en een bezoekje aan ons activity centre overslaan. Jullie hebben 3 reviews geplaatst, wat bij ons nogal kinderachtig en rancuneus overkomt. Om wat tijd te besparen zetten we daarom hetzelfde antwoord bij elk van deze reviews.


"Matig, onvriendelijk personeel"

Mart   -   19-10-2021

19-10-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Matig, onvriendelijk personeel"

Ouders zijn niet welkom rond de trampolines, ook toen mijn zoon huilend van de pijn naar me toe probeerde te komen. Personeel toont desinteresse, praten veel met elkaar, geen aandacht voor bezoekers.

Lees verder  


"Je moet geen smetvrees hebben."

Sylvia   -   29-08-2021

29-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Je moet geen smetvrees hebben."

Voor kinderen is het echt een hele leuke plek om te spelen, klimmen, klauteren en glijden. Ze hebben het echt naar hun zin. Als ouder krab ik soms even achter mijn oren. Alles is plakkerig en vies. Het personeel toont zeer weinig initiatief en is uitermate langzaam. Het eten zeer matig (koude patatjes en zachte panini's).

Lees verder  


"Smerige indoor plek"

Marijke   -   22-11-2020

22-11-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Smerige indoor plek"

Het lijkt wel of hier nooit gepoetst wordt


Hoeveel sterren geef jij Play-In Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Play-In Utrecht te melden