Prison Island Kartfabrique

Are you smart enough to escape? In het cellencomplex van de Kartfabrique stellen 38 cellen je fysieke, technische en tactische skills op de proef. Welkom in Prison Island! Elke cel heeft een eigen opdracht en moeilijkheidsgraad, de ideale mix tussen Fort Boyard en een Escape Room. Hierdoor verschilt de speeltijd van 1 tot 5 minuten per cel. Snap je de hersenkrakers niet in één keer? Of vind je de juiste knop niet direct? Geen probleem! Je kunt de cellen zo vaak spelen als je wilt.


Prison island cel


Goede samenwerking is vereist om de opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk punten te halen. Deelnemers vormen teams van 3 tot 4 personen. Elk team krijgt één sleutel waarmee zij de cel kunnen openen. De tijd gaat lopen als de cel geopend wordt. Ben jij klaar om het maximaal aantal punten te behalen en uit Prison Island te ontsnappen?


Kartfabrique prison island groep


Samenwerken is de sleutel tot succes. Mede door de grote capaciteit is het spel geschikt voor bedrijfs-, groeps- en vrijgezellenuitjes. En je kunt regelmatig terugkomen om jezelf te verbeteren.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur prison island €17,50

1,5 uur prison island €25,00

Kids escape party €24,50

Escape, Food & Drinks €55,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Prison Island Kartfabrique

Hoeveel sterren geef jij Prison Island Kartfabrique?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2023 is ten einde gekomen. Ook dit jaar is er weer volop gestemd. De stembussen zijn gesloten en er is een winnaar uitgekomen, dus wacht niet langer en lees snel verder om erachter te komen wie dit jaar de titel Publieksfavoriet heeft gewonnen!

Lees verder...

 

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Prison Island Kartfabrique te melden