31 tips voor een leuk bedrijfsuitje

Na al die uren hard te hebben gewerkt op kantoor is het wel is tijd om er even uit te gaan. Een bedrijfsuitje is misschien precies wat je team nodig heeft. Zeker omdat, aangezien iedereen zolang thuis heeft gewerkt, het groepsgevoel misschien een beetje afgenomen is. In dit blog kan je wat ideeën opdoen over je bedrijfsuitje. Waarom een bedrijfsuitje organiseren?

Ten eerste: Waarom wil je een bedrijfsuitje organiseren? Er zijn verschillende redenen waarom het heel goed is voor je bedrijf, maar wat is jou reden? Wil je je collega’s beter leren kennen? Wil je de samenwerking bevorderen? Of wil je je werknemers simpelweg belonen met een leuke dag? Door deze vraag te beantwoorden is het makkelijker om een keuze te maken uit het veelvoud van activiteiten die er te doen is.Een leuk bedrijfsuitje heeft in ieder geval altijd een positief effect op de sfeer in de groep. Door elkaar in een andere omgeving te zien, leer je elkaar beter kennen.  Je bent even weg van alle serieuze zaken van je werk en kan op ontspannende wijze met elkaar praten. De groepsdynamiek kan er daarom erg goed aan doen. En het is ook wel eens leuk om je collega’s te ontmoeten wanneer ze uit de comfortzone van het kantoor zijn. Simpelweg; Een bedrijfsuitje is ontzettend goed voor de team-sprit in de groep. 


Bekijk hier alle groepsuitjes bij jou in de buurt
Leer je collega’s kennen

Zijn er de afgelopen tijd veel mensen aangenomen? Of ben je elkaar een uit het oog verloren door het thuis-werken? Dan is het fijn als je tijdens je bedrijfsuitje genoeg tijd hebt om met elkaar te kletsen. Natuurlijk kan je dan gewoon een borrel organiseren op kantoor, maar dat is wel een beetje saai.


Simpele maar gezellige bedrijfuitjes? Bekijk ook:Tochtje over het water

Bij Veerse Meer Boot kan je loungeboten huren waar je de wateren van Zeeland over kan varen. Op de boot kan je ook borrelen of BBQ’en maar tegelijkertijd zie je ook nog is iets van de omgeving.


Ben je benieuwd naar meer boottochtjes en andere activiteiten op het water? Bekijk ook:City tour per boot

Als je werknemers niet allemaal in dezelfde stad wonen, is het leuk om een city-tour te doen door de stad van het bedrijf. Er zijn een hoop verschillende manieren om de stad te verkennen.Staat je kantoor in amsterdam of leiden? Vaar dan door de grachten onder het genot van een glaasje wijn. Bijvoorbeeld bij de Leidse Rederij of Bootuitjes Amsterdam.


Benieuwd naar leuke uitjes in de stad? Bekijk ook:Gezellige wandelingen door de stad

Of maak een wandeling door de stad met een gids, ook tours van Qula of Escape Tour zijn hartstikke leuk want ze zijn super interactief. Onderweg moet je raadsels oplossen of opdrachten doen. Bij grotere teams kan je er een wedstrijd van maken. Wie is het eerst bij de finish?? 


Bekijk ook:


Voor een rondleiding door Rotterdam of Den Haag, check dan Comedy Guides. Hier geven stand up-comedians rondleidingen door de stad. Je kan hier terecht voor groepen van 4 tot 20 personen.Met de E-Chopper door de stad

Wat steeds populairder word zijn e-choppers. Een soort elektrische scooters. Deze zijn ook erg leuk om te huren en je kan ermee gaan en staan waar je wilt. Ook is er onderweg genoeg tijd om met al je collega’s een praatje te maken. 


Check bijvoorbeeld E-Chopper verhuur Egmond hier kan je kiezen uit 3 verschillende modellen E-choppers. 


Benieuwd naar leuke plekken om e-chopers of fietsen te huren? Bekijk dan ook deze blog!Team-building

Voor teams die al wat hechter zijn, zijn teambuilding activiteiten een goede optie. Er zijn allerlei leuke team-building activiteiten voor een origineel bedrijfsuitje. Check de opties hieronder!


Escape room

Een escape room is natuurlijk het perfecte uitje voor team-building. Om codes te kraken en raadsels op te lossen is samenwerking een vereiste. Door gebruik te maken van talenten van ieder individu kunnen jullie ontsnappen voordat de tijd om is. Een escape room word wel vaak in groepen gedaan van 4 tot 8 personen.


Er zijn heel veel verschillende opties voor. Klassieke escaperooms zoals  de escaperoom bij Prison Island waar je verschillende opdrachten moet doen die je skills voor samenwerking,  tactisch en technisch denken op de proef stellen.


Ook zijn er genoeg escaperooms met een thema zoals de Bajes Breakout waar je als echte criminelen uit de gevangenis moet ontsnappen.


Bekijk ook:


Bekijk hier alle Escaperooms bij jou in de buurt
Virtual Reality

Voor de wat moderne bedrijven zijn de volgende dingen misschien wel leuk: VR-Experience. Hier kan je met je collega’s VR-games doen en wedstrijdjes tegen elkaar. Ook bij het Virtuorium kan je goed kennismaken met VR-spelletjes.


Bekijk ookLasergamen of paintball

Lasergamen en paintballen is ook een hele populaire activiteit. Dit is een goede training voor samenwerking. Welk team heeft het beste strategisch inzicht? Wie zijn er het sportiefst en wie het slimst?   


Bij Paintball Gladiator Sports kan je kiezen uit 10 verschillende paintball velden. Dit park is gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes. 


Bij Lasergame Rotterdam daal je af in een onderzeeer die zich klaarmaakt voor vertrek. Je speelt in groepen vanaf 4 personen.


Bekijk hier alle actieve uitjes bij jou in de buurt

HADO

Ga voor een heel origineel uitje eens kijken bij HADO. Dit is de nieuwste AR sport. De regels van het spel lijken erg op trefbal, maar door de AR-techniek geeft het een heel nieuwe dimensie. Er is zowel fysieke als tactische skill voor nodig. 


Wil je meer weten over HADO? Check dan hier ons blog.


Originele bedrijfsuitjes

Als je iets echt origineels wil doen met je collega’s is deze volgende optie misschien iets voor jou. Indoor Axe Throwing bijvoorbeeld. Met bijlen probeer je in de roos te gooien. Je wordt begeleid door experts die je de juiste techniek laten zien. Dit is zeker een activiteit waar je nog lang over kan na kan kletsen.


Bekijk ook:Voor de sportievelingen onder ons, die zoeken naar wat uitdaging zijn er ook een heleboel leuke activiteiten voor je team te verzinnen. Bij Mission Impossible Holland wordt je met verschillende activiteiten op de proef gesteld. Zo is er een klimmuur en een zipline. Hoe ver durf jij te gaan? Bedrijfsuitjes op maat

Er zijn een hoop bedrijven die een groepsuitje op maat maken. Zij zijn gespecialiseerd om een activiteit te organiseren die perfect bij de groep past. Neem is een kijkje bij Events Bakery. Hier kan je van alles doen: Quad rijden, Boogschieten, workshops volgen en nog veel meer. Events Bakery is gespecialiseerd in groepsuitjes dus zij kunnen veel organisatie uit handen nemen. Ook bij WRKSHOP Eindhoven kan je terecht voor je groepsuitjes. Ze hebben een aanbod van meer dan 60 verschillende activiteiten. Van spelletjes en quizen tot Escaperooms en paintball. Wil je een actieve dag of volg je liever een leuke workshop? Alles is hier mogelijk! 


Vechtdal Events organiseerd bedrijfsuitjes in alle soorten en maten. Ook heir is een ruim aanbod activiteiten zoals een dagje op de Funbike de omgeving verkennen of boogschieten. Aan het eind van de dag kan je aanschuiven bij de BBQ.Bij Noordkade Uitjes in Veghel kan je originele groepsuitjes doen waar teambuilding en samenwerking centraal staan. Vanaf de historische locatie CHV Noordkade in Veghel kan je verschillende activiteiten doen zoals een escape room, Axe Throwing of Virtual-Reality-gamesThe Sand Company organiseert strandactiviteiten die je in groepen kan doen: Powerkiten, Archery Tag en Beachgames. Bij alle activiteiten wordt je begeleid door ervaren mensen. Zeker voor in de zomer is dit de ideale plek voor je bedrijfsuitje. Bekijk hier alle bedrijfsuitjes op maat:


Bekijk hier alle groepsuitjes bij jou in de buurt

Reacties op "31 tips voor een leuk bedrijfsuitje"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.