De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.



Verken de wateren met een sloep

Het huren van een sloep is een perfect recept voor een ontspannende dag. Je kan lekker dobberen langs de oever, of over de grachten varen en de stad verkennen vanaf het water. Haal een drankje op een terras of neem zelf je eten mee en ga ergens onderweg picknicken. Ben je toe aan wat nieuws? Doe dan mee met de Escape tour over het water. Je vaart een prachtige route terwijl je raadsels oplost en codes kraakt.



Ga voor een actief uitje op het water

Wil je een wat actievere dag? Huur dan een kano of ga suppen. Hiermee kan je ook prima de wateren van Nederland verkennen. Mensen die wat meer uitdaging zoeken kunnen (kite)surflessen volgen bij een van de surfscholen onderaan deze pagina. Uit op wat nieuws? Neem is een kijkje bij Waterbike Harderwyck en beleef een dag op het water op de meest innovatieve waterfiets ter wereld. Kortom: voor ieder wat wils.



Eten aan het water

Honger gekregen? Sluit je dag op het water af met een diner op de pannenkoekenboot. Geen zin in pannenkoeken? Neem dan een kijkje bij een strandtent. En ga achteraf nog uitwaaien op het strand.


Bekijk hier de pannenkoekenboot:



Openluchtzwembad

Met dit warme weer zijn de buitenzwembaden ook weer open! Deze zijn altijd erg populair bij kinderen. Lekker spelen met water, zo snel mogelijk van de glijbaan glijden of van de hoogste duikplank springen, hier kan het allemaal.


Bekijk hier:



Vakantie aan het water

Kan je geen genoeg krijgen van het water? Bekijk dan eens een van de onderstaande vakantieparken. Deze parken hebben allemaal een strand of een waterplas in de buurt, waar je kan zwemmen, varen en nog veel meer!


Bekijk ook:




Reacties op "De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.