Openluchtzwembad De Dunatter

Openluchtzwembad De Dunatter bestaat uit drie zwembaden: een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad. Het mooie en grote wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. Vanuit het wedstrijdbad kan je via het water naar het ruime recreatiebad. In dit grote bad kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. Dit grote recreatiebad heeft een brede familieglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een ondiep bad voorzien van leuke speelelementen, zodat ook de kleinste zwemmers kunnen genieten en spetteren in de zon.


Kinderen zwemmen in het water


Op de grote ligweide kun je voor, tijdens of na het zwemmen lekker relaxen. De kinderen kunnen zich ook vermaken op de verschillende speeltoestellen zoals een airtrampoline, schommels, klimtoren en duikelrek. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

12 bezoekenkaart €77,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Openluchtzwembad De Dunatter

Hoeveel sterren geef jij Openluchtzwembad De Dunatter?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De leukste wateractiviteiten voor de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan, dus is er veel tijd om met de familie een dagje uit te gaan. Het water bied niet alleen verfrissing, maar ook veel plezier. Er zijn een heleboel verschillende dingen om aan het water te doen. Daarom hebben we voor jou een klein overzicht gemaakt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Openluchtzwembad De Dunatter te melden