Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

De kamers van Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof hebben ieder een bijzondere uitstraling en beschikken over diverse faciliteiten. De Royal Suite en de Imperial Suite zijn zeer geschikt als bruidssuite of voor een romantische overnachting. Beide suites hebben namelijk een heerlijk bubbelbad.


Ook kunt u terecht in de sfeervolle Bar Bistro DuCo Leeuwarden, waar u de keuze heeft uit heerlijke vis- en vleesgerechten die worden bereid in de officiële Josper houtskooloven.



Natuur- en cultuurtips

Ontdek de Friese hoofdstad Leeuwarden en haar prachtige omgeving. De stad is rijk aan historie en naast monumentale panden vindt u er prachtige musea, theaters en bioscopen. Leeuwarden is niet voor niets de Culturele hoofdstad van 2018. Het hotel in Leeuwarden ligt ook vlak om de hoek bij een prachtig Fries natuurgebied. Ideaal voor mooie fiets- en wandeltochten.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof te melden