Zwembad De Welle

Zwemcentrum De Welle is een wondere wereld vol waterplezier. Voor recreanten en sportievelingen hebben we een spetterend aanbod. Kom lekker genieten en ontspannen in één van de leukste zwembaden van Noord-Nederland!

 

Recreatiebad

In het recreatiebad kun je naast lekker zwemmen, heel veel avontuur beleven! Wie is als eerste beneden van de snelle glijbaan? Door de tijdswaarneming kun je een echte wedstrijd doen met je vrienden! Eenmaal beneden zwem je gelijk door naar het buitenbad. Is het te koud? Ga dan weer snel naar binnen en neem plaats in het warme bubbelbad. Duik in de golven en zwem naar de draaikolk waar een sterkte stroming je meesleurt. Voor de allerkleinsten is er een pierenbad met leuk speelgoed, een glijbaan en fontein. Plezier gegarandeerd! Is het lekker weer? Dan kun je heerlijk genieten van het buitenbad en grote speelweide met survivalrek.

 

50-Meterbad

Baantjes trekken in een officieel wedstrijdbad? Het 50-meterbad biedt vele mogelijkheden! Het 50-meterbad is voorzien van moderne startblokken en een tijdswaarnemingssysteem. Regelmatig zwemmen de snelste zwemmers van Nederland in dit bad! In de vakanties en de weekenden wordt het 50-meterbad omgetoverd tot een uitdagende omgeving met stormbanen. Doe mee aan een van de vele leuke activiteiten! Komt u regelmatig baantjes trekken? Dan hebben wij voordelige abonnementen voor u.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar €2,00

Jeugd 4 t/m 15 jaar €4,40

16 jaar en ouder €5,25

 


0 Recensies over Zwembad De Welle

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Welle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Welle te melden