Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren: dé ideale locatie voor uw vakantie aan het water. Het vakantiepark in Friesland ligt aan het water van de Meine Slaet, wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Tusken de Marren betekent letterlijk ‘tussen de meren’ en dat klopt precies: het recreatiepark in Friesland ligt in het hart van de Friese meren. Bijna alle vakantiehuizen op het park liggen direct aan het water en bieden een privé aanlegsteiger. Hier kunt u gemakkelijk uw eigen of gehuurde boot aanleggen of natuurlijk uw hengel eens uitgooien. De ligging van ons vakantiepark in Friesland aan het water maakt het dé ideale bestemming voor liefhebbers van water, natuur en watersport.




Wilt u optimaal genieten in het prachtige Friesland? Vakantiepark Tusken de Marren maakt het voor u mogelijk met de luxe vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen. De vrijstaande woningen bieden een ruime tuin en hebben veelal een prachtige ligging aan het water. Van binnen is uw vakantiehuis uitermate stijlvol en luxe ingericht met onder andere een zit- en eethoek, badkamer, flatscreen televisie, gratis WiFi, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. U kunt uw vakantiehuis aan het water zelfs met privé wellness boeken. Na een dagje varen, vissen, fietsen of wandelen heerlijk tot rust komen in uw bubbelbad of sauna op het luxe vakantiepark in Friesland: héérlijk toch?




Vanaf het vakantiepark in Friesland aan het water kunt u ontzettend veel ondernemen, zowel op het water als op het land. Er zijn de volgende activiteiten op het water. Huur een motorboot, roeiboot of sloep en ontdek de wateren rondom Tusken de Marren. Uw eigen of gehuurde boot legt u gemakkelijk aan bij uw privé aanlegsteiger of in de jachthaven tegenover het park. Vissen, kiten, surfen en zeilen behoren ook tot de mogelijkheden op het recreatiepark in Friesland. Liever Friesland vanaf het vasteland ontdekken? Het vakantiepark ligt in hartje Friesland en vlak bij leuke steden als Heerenveen, Sneek en Leeuwarden. Wissel een bezoekje aan deze steden af met een wandeling of fietstocht door Nationaal Park De Alde Feanen.


Faciliteiten

  • Speeltuin
  • Trampoline
  • Air Trampoline
  • Bootverhuur
  • Surfen
  • Kiten
  • Zeilen

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Recreatiepark Tusken de Marren

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark Tusken de Marren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

Nu de zomervakantie weer is begonnen in veel delen van het land, is het natuurlijk tijd om leuke dingen te gaan doen. Op deze site kan je genoeg inspiratie opdoen voor gezellige activiteiten. In dit blog kan je de leukste uitjes vinden voor in de zomer.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark Tusken de Marren te melden