Summio Waterpark Zwartkruis

Neem een verkwikkende duik in het water, ga vissen bij je vakantiehuisje of maak een ontspannen boottochtje over de Friese meren! Summio Waterpark Zwartkruis bij het Bergumermeer is dé ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van water. Verken de prachtige provincie Friesland en ontdek het gevarieerde landschap en de leukste activiteiten voor alle leeftijden. Dankzij de ligging nabij Nationaal Park de Alde Feanen en verschillende levendige steden geniet je hier van de perfecte mix van stadsleven en natuur.


Boot aan de steiger van het vakantiehuis


Verken de vrijstaande vakantievilla's op Summio Waterpark Zwartkruis bij het Bergumermeer. Ideaal voor vriendengroepen en families die samen willen genieten van een ontspannen verblijf in Friesland! Kies uit comfortabele villa's met alle moderne gemakken of luxe watervilla's met een eigen sauna en/of buitenbubbelbad voor extra verwennerij. Alle villa's liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Welke vakantievilla kies jij voor een onvergetelijke tijd in het prachtige Friesland?


Faciliteiten

  • Boot- en fietsverhuur
  • Zwemmen in het meer
  • Vismogelijkheid
  • Wifi

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Waterpark Zwartkruis

Hoeveel sterren geef jij Summio Waterpark Zwartkruis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Waterpark Zwartkruis te melden