12 tips voor uitjes in de zomervakantie

In de zomervakantie zijn er genoeg leuke activiteiten om met de familie en kinderen te ondernemen. Heb je zin om een dagje weg te gaan? Dan is dit blog een must-read voor jou!



Zwemmen

Zwemmen is (vanzelfsprekend) een van de populairste activiteiten van de vakanties. Er zijn dan ook genoeg zwembaden in Nederland waar je je de hele dag kan vermaken. Zo ook Zwembad Aquamundo Dit zwembad heeft alles wat je van een zwembad mag verwachten: glijbanen, een golfslagbad en een wildwaterbaan! En deze zomer kan je het met korting bezoeken! 


Subtropisch zwembad Swimfun heeft zowel een binnen- als een buitenbad, dus dit zwembad is perfect om aar toe te gaan op warme zomerdagen.


Zit je deze zomer liever op het strand? Dan is dit uitje misschien wat voor jou. Bij Hart Beach Quiksilver Surfschool kan je surflessen volgen op het strand van Scheveningen. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs, maar als je al wat gevorderd bent, kan je hier ook gear huren. 


Bekijk ook:



Vakanties

Ben je op zoek naar een Last Minute vakantie? Of wil je alvast boeken voor volgend jaar? Bekijk dan eens RCN het Grote Bos. Dit vakantiepark in Doorn heeft een buitenzwembad, sportvelden en je kan er fietsen huren. 


Voor mensen die wat meer behoefte hebben aan rust is Het Wylde Pad een goede optie. Het is een kleinschalig park midden in het bos. Er is een restaurantje en s'avonds kan je gezellig rond het kampvuur zitten. Ook hier kan je goedkope Last Minutes scoren.


Bekijk hier nog meer vakantieparken met korting



E-choppers

Een middagje fietsen is natuurlijk hartstikke leuk in de zomer. Mischien stop je onderweg nog een som te picknicken, of ga je liever de stad verkennen?

Bij Urban Junkies kan je superstoere e bikes huren. En als je gebruik maakt van het arrangement, krijg je er ook nog eens korting bij. 


Bekijk ook



Dierentuinen

Op een zomerse dag is het hartstikke gezellig om naar de dierentuin te gaan. Je kan de hele dag buiten lopen en in alle rust de dieren bekijken, kinderen kunnen in de speeltuin spelen en er zijn genoeg plekken om op terrasjes een hapje te eten. 


Deze zomer kan je bij Safaripark de Beekse Bergen je tickets kopen met korting. Heb je altijd al eens de giraffen en olifanten van dicht bij willen zien? Dan is dit je kans!


Ook Ouwehands Dierenpark kan je met korting bezoeken. Is het weer tijd voor een familiedag? Dan is dit het perfecte moment om naar de dierentuin te gaan. 


Bekijk ook



Wandelen

Ben je graag even een dagje in beweging? Bekijk dan eens de Qula-tochten of de Escape-tours. Deze Speurtochten door de stad hebben deze zomer ook kortingen. 


Bekijk ook: 



Musea

Je hoeft natuurlijk niet de hele zomer buiten door te brengen. Zo is een dagje naar het museum gaan een leuk uitje voor de vakantie. Je hebt hier in ieder geval genoeg keuze in. 

Bij Neeltje Jans leer je alles over de Deltawerken van Zeeland. Door middel van gave exposities en attracties doe je kennis op over de waterhuishouding waar Nederland beroemd mee geworden is. 


Bekijk ook: 




Reacties op "12 tips voor uitjes in de zomervakantie"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.