Het Wylde Pad

Wat begon als een klein idee voor één vakantiehuisje is uitgegroeid tot een wyld avontuur: Het Wylde Pad is een kleinschalig vakantiepark met hippe huisjes, appartementen en yurts. Hier slaap jij net zo goed als thuis. Of zelfs beter. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. De huisjes zijn optimaal gestyled. Luxe en comfort in een hippe jas. 



Bij het Wylde Pad is van alles te doen. Zo kun je een duik nemen in de pingo, het natuurlijke vennetje wat tussen de huisjes staat. Heerlijk om tijdens een warme dag af te koelen. Hierna kan je een hapje en drankje halen bij de Wylde Bar of het restaurant. 's Avonds kun je de hele avond genieten van het kampvuur. 



Faciliteiten

  • Restaurant
  • Bar
  • Kampvuur
  • Speeltuin
  • Ontbijtservice

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Het Wylde Pad

Hoeveel sterren geef jij Het Wylde Pad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

Nu de zomervakantie weer is begonnen in veel delen van het land, is het natuurlijk tijd om leuke dingen te gaan doen. Op deze site kan je genoeg inspiratie opdoen voor gezellige activiteiten. In dit blog kan je de leukste uitjes vinden voor in de zomer.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Het Wylde Pad te melden