RCN het Grote Bos

Het Grote Bos is een betoverende locatie. De natuurlijke heuvels van de Heuvelrug zijn nog zichtbaar en voelbaar op het park. Het landschap en de omgeving vervelen nooit. Een vakantie op het Grote Bos brengt je in een heel andere wereld, en toch is het zo dicht bij huis.



Zoek je graag de gezelligheid op, dan is een plaats op een van onze speels ingedeelde kampeervelden misschien iets voor jou. Hier maak je makkelijk contact met andere kampeerders en heb je toch voldoende ruimte. Het Grote Bos heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing creëert privacy en een perfecte balans tussen schaduw en zon. Je hebt genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of te spelen.


De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren. De camping in Utrecht, Het Grote Bos in Doorn, biedt iedereen de juiste kampeerplek.


Faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Sportveld
  • Speeltuinen
  • Survivalparcours
  • Fiets- en E-chopperverhuur
  • Supermarkt
  • Brasserie
  • Pool bar

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over RCN het Grote Bos

Hoeveel sterren geef jij RCN het Grote Bos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

12 tips voor uitjes in de zomervakantie

Nu de zomervakantie weer is begonnen in veel delen van het land, is het natuurlijk tijd om leuke dingen te gaan doen. Op deze site kan je genoeg inspiratie opdoen voor gezellige activiteiten. In dit blog kan je de leukste uitjes vinden voor in de zomer.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van RCN het Grote Bos te melden