Escape Tours Amersfoort

Tijdens de Escape Tour Amersfoort gaan jullie terug in de tijd naar de 17e eeuw en leren jullie de legeraanvoerder Ernesto Montecuccoli heel goed kennen. Ernesto heeft zo zijn redenen om de geheime uitgang van Amersfoort te vinden en daar gaan jullie hem bij helpen!


De knettergekke Montecuccoli, alias de koekwaus, heeft de strijd om Amersfoort gewonnen. Maar er doet een verhaal de ronde wat hem niet goed zint, die geheime uitgang… Als leider van zijn manschappen moet en zal hij het te weten komen, maar hoe krijgt hij dat voor mekaar?




Voltooi de opdrachten in de stad en volg de juiste aanwijzingen om de geheime uitgang van de Escape Tour Amersfoort te vinden. Zet jij met je team de snelste tijd neer? Dan vereeuwigen jullie jezelf op de Wall of Fame van de Escape Tour Amersfoort! De zoektocht begint op 'Achter Davidshof', succes!


Familie game

Een uitje in Amersfoort voor het hele gezin of familie? Speel dan de familie versie van de Escape Tour Amersfoort! Deze Escape Tour is speciaal uitgezet voor kinderen. Samen met je kids dwaal je door Amersfoort, op zoek naar aanwijzingen die jullie naar de geheime schat leiden. De kids zijn druk met de game en jullie kunnen zelf genieten van de leukste plekjes van Amersfoort!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Amersfoort

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Amersfoort?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Amersfoort te melden