KidZcity

(3.6/5)  5 recensies

In een oude fabriekshal in Utrecht zit sinds 1999 het grootste attractiepark van de Randstad waar het allemaal om de kids t/m 11 jaar draait; KidZcity. Een succesvolle locatie voor gezinnen, kinderfeestjes en schoolreisjes die hun kids eens iets extra’s willen bieden.


Lasergamen voor kids


5.000 m2 aan speelplezier om te klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse met obstakels, vliegen in de ballonnenmolen, scheuren in de botsauto’s, door de jungle met de trein, met kanonnen en zachte ballen schieten in de Timekeeper, punten scoren in de Lasergame, paardrijden in de carrousel, je eigen vis tot leven laten komen in ViZcity, een huis van XXL Legoblokken maken in het theater, een parcours rijden in de babypamperhoek voor de kleintjes t/m 4 jaar, heel veel spellen spelen op onze interactieve vloer en met zessen tegelijk van de 11 meter hoge familieglijbaan gaan. Iedereen voelt zich weer kind in KidZcity.


In het treintje door de jungle


Schijnt de zon en is het warm? Dan kunnen de volwassenen lekker op het ruime buitenterras zitten of in het restaurant waar de airco juist voor verkoeling zorgt. Regent het en is het koud? In KidZcity is het altijd droog. Volwassenen mogen gerust meespelen met de kids. Voel je weer kind en krijg het weer lekker warm! Kortom, geen reden om niet naar KidZcity te gaan. Je hoeft alleen nog maar even te reserveren. Dit is verplicht en kan enkel online.


 Ga de strijd tegen elkaar aan in de botsauto's


Kinderfeestjes inclusief eten en drinken

Natuurlijk krijg je trek van al dat spelen. Vanaf 6 betalende kinderen kan je al kiezen voor een van de kinderfeestpakketten. Of er nu iemand (bijna) jarig is, of je hebt iets anders te vieren, maak het jezelf gemakkelijk. Iedereen kan lekker gaan spelen en rond de afgesproken tijd worden de kids omgeroepen om in het restaurant een hapje te gaan eten aan de feesttafel.


Je kunt kiezen uit 4 pakketten:

Pakket A (entree + frietje + frietsaus + drankje)

Pakket B (entree + frietje + frietsaus + drankje + ijsje)

Pakket C (entree + frietje + frietsaus + drankje + snack)

Pakket D (entree + frietje + frietsaus + drankje + ijsje + snack)

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10.00 tot 18.00 uur

Tijdens officiële schoolvakanties van Midden- en Noord Nederland (en verscheidene feestdagen) ook op maandag geopend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Vanaf 3 tot 100 jaar €16,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 5 Recensies over KidZcity

(Pagina 1 van 1)

 

"Indoor voor kinderen van 4 tot 8 jaar."

Inge   -   29-10-2017

29-10-2017

Reageer op deze review

"Indoor voor kinderen van 4 tot 8 jaar."

Minpunt: bij topdrukte moeten ze gewoon "uitverkocht" aangeven. De drukte gaat ten koste van de kwaliteit en veiligheid. Er zijn niet voldoende zitplaatsen en mensen moeten op klapstoelen zitten en op de grond eten. Een half uur in de rij gestaan om eten te bestellen. Vervolgens had ik na een uur nog geen eten ( mijn pieper ging maar niet af). Dacht dat dit door de drukte kwam, maar zag toen dat mensen na mij eerder hun eten hadden... Ze waren vergeten hem bij hun aan te zetten. Kreeg een sorry te horen en kort daarna ons eten, maar sorry hoor, persoonlijk had ik dan bijvoorbeeld ter compensatie gratis ijsje voor de kids gegeven of iets dergelijks. Totaal niet klantvriendelijk bij de horeca en er was ook duidelijk te weinig personeel ingehuurd. Ligt niet aan het personeel maar slecht management. Pluspunt: de kinderen hebben zich vermaakt, maar grotere kinderen van 10 jaar hebben er echt niks meer te zoeken. Ze zijn brutaal, schreeuwen en slaan kinderen. Dat is dus eigelijk wel weer een minpunt. Wij kwamen altijd met plezier, maar ben nu wel een beetje uitgekeken daar. Het draait duidelijk alleen maar om geld daar.

Lees verder  


"Fijn en veilig"

Marinka   -   23-04-2017

23-04-2017

Reageer op deze review

"Fijn en veilig"

Ik vond het een hele fijne en veilige plek, de kinderen kunnen niet weg er is altijd goede bewaking.


"Aanrader"

Yolanda   -   23-02-2017

23-02-2017

Reageer op deze review

"Aanrader"

Ik vind het belachelijk dat de reactie van Bianca nog op deze site kan blijven! Accepteer mensen hoe ze zijn! Al loopt er iemand in een boerka of een bikini iedereen z'n eigen ding! Om te vertellen of het een leuk plek is, het is een TOP plek voor kinderen! Zeker een aanrader.

Lees verder  


Bianca   -   19-10-2016

19-10-2016

Reageer op deze review

Leuk speelparadijs voor kinderen alleen een beetje jammer van al die moslims in gewaden en zelfs boerka's die een agressieve sfeer veroorzaken en ook allemaal daar gewoon binnen mogen bidden op een kleedje naast de glijbaan trap waar iedereen dat gewoon kan zien. Dit vind ik toch echt niet kunnen in een "hollands" bedrijf. Ik kom hier dan ook nooit meer!!!!!

Lees verder  


Yorg   -   26-08-2015

26-08-2015

Reageer op deze review

de entree prijs van een tientje is het echt wel waard... leuke attracties (divers voor diverse leeftijden), attent en vriendelijk personeel (attractie dicht is ff vragen en er komt iemand), schappelijke horeca prijzen (van de koffie tot friet en broodjes), kluisjes voor de hele dag voor 50 cent (groot genoeg voor van alles en nog wat), maar vooral is alles erg schoon voor 5000 m² kindvriendelijke speelruimte... slechts één klein minpuntje kunnen ontdekken: de kinder-wc's hebben geen wc-bril... maar onze dag was zo top dat dat geen ster afdoet van de waardering... wij komen zeker nog terug..

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij KidZcity?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Een verjaardagsfeestje, groepsuitje of familiedag is altijd een succes met een potje lasergamen of paintballen. Benieuwd waar je dit kan doen? chekc dan dit blog.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van KidZcity te melden