KidZcity

(3.6/5)  5 recensies

KidZcity is het grootste indoor attractiepark van de randstad! Boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders.

 

Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal in KidZcity! Veilig en hygiënisch. Daar zorgen ze in KidZcity wel voor!

 

Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen zich terugtrekken in het gezellige restaurant of een oogje in het zeil houden op een van de comfortabele zitjes. Mee in de lasergame, Timekeeper, zweefmolen of botsauto's mag natuurlijk ook!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 10:00 tot 19:00 uur

Woensdag 10:00 tot 18:00 uur

Donderdag 10:00 tot 19:00 uur

Vrijdag t/m zondag 10:00 tot 18:00 uur

Tijdens vakanties ook op maandag geopend

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Vanaf 4 jaar  €11,50

Volwassenen €11,50

Opa en Oma €10,50

Parkeren gratis

Op doordeweekse dagen (di. t/m vr.) bij binnenkomst voor 12.00 uur betalen volwassenen slechts €8,-

 


5 Recensies over KidZcity

(Pagina 1 van 1)

 

"Indoor voor kinderen van 4 tot 8 jaar."

Inge   -   29-10-2017

29-10-2017

"Indoor voor kinderen van 4 tot 8 jaar."

Minpunt: bij topdrukte moeten ze gewoon "uitverkocht" aangeven. De drukte gaat ten koste van de kwaliteit en veiligheid. Er zijn niet voldoende zitplaatsen en mensen moeten op klapstoelen zitten en op de grond eten. Een half uur in de rij gestaan om eten te bestellen. Vervolgens had ik na een uur nog geen eten ( mijn pieper ging maar niet af). Dacht dat dit door de drukte kwam, maar zag toen dat mensen na mij eerder hun eten hadden... Ze waren vergeten hem bij hun aan te zetten. Kreeg een sorry te horen en kort daarna ons eten, maar sorry hoor, persoonlijk had ik dan bijvoorbeeld ter compensatie gratis ijsje voor de kids gegeven of iets dergelijks. Totaal niet klantvriendelijk bij de horeca en er was ook duidelijk te weinig personeel ingehuurd. Ligt niet aan het personeel maar slecht management. Pluspunt: de kinderen hebben zich vermaakt, maar grotere kinderen van 10 jaar hebben er echt niks meer te zoeken. Ze zijn brutaal, schreeuwen en slaan kinderen. Dat is dus eigelijk wel weer een minpunt. Wij kwamen altijd met plezier, maar ben nu wel een beetje uitgekeken daar. Het draait duidelijk alleen maar om geld daar.

Lees verder  


"Fijn en veilig"

Marinka   -   23-04-2017

23-04-2017

"Fijn en veilig"

Ik vond het een hele fijne en veilige plek, de kinderen kunnen niet weg er is altijd goede bewaking.


"Aanrader"

Yolanda   -   23-02-2017

23-02-2017

"Aanrader"

Ik vind het belachelijk dat de reactie van Bianca nog op deze site kan blijven! Accepteer mensen hoe ze zijn! Al loopt er iemand in een boerka of een bikini iedereen z'n eigen ding! Om te vertellen of het een leuk plek is, het is een TOP plek voor kinderen! Zeker een aanrader.

Lees verder  


Bianca   -   19-10-2016

19-10-2016

Leuk speelparadijs voor kinderen alleen een beetje jammer van al die moslims in gewaden en zelfs boerka's die een agressieve sfeer veroorzaken en ook allemaal daar gewoon binnen mogen bidden op een kleedje naast de glijbaan trap waar iedereen dat gewoon kan zien. Dit vind ik toch echt niet kunnen in een "hollands" bedrijf. Ik kom hier dan ook nooit meer!!!!!

Lees verder  


Yorg   -   26-08-2015

26-08-2015

de entree prijs van een tientje is het echt wel waard... leuke attracties (divers voor diverse leeftijden), attent en vriendelijk personeel (attractie dicht is ff vragen en er komt iemand), schappelijke horeca prijzen (van de koffie tot friet en broodjes), kluisjes voor de hele dag voor 50 cent (groot genoeg voor van alles en nog wat), maar vooral is alles erg schoon voor 5000 m² kindvriendelijke speelruimte... slechts één klein minpuntje kunnen ontdekken: de kinder-wc's hebben geen wc-bril... maar onze dag was zo top dat dat geen ster afdoet van de waardering... wij komen zeker nog terug..

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij KidZcity?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van KidZcity te melden