KidZcity

(3.6/5)  5 recensies

In een grote fabriekshal op een industrieterrein te Utrecht ligt een geweldig indoor attractiepark genaamd KidZcity. De immense hal biedt een diversiteit aan attracties en zorgt voor uren speelplezier voor kids t/m 11 jaar. Rondom KidZcity is er ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is KidZcity goed te bereiken; de bushalte en treinstation Utrecht Zuilen bevinden zich op nog geen 5 minuten loopafstand.Een heerlijk dagje veilig spelen, reeds bij veel kinderen geliefd en ook voor de ouders de ideale bestemming. Een succesvolle locatie voor gezinnen, kinderfeestjes en schoolreisjes die hun kinderen eens iets extra’s willen bieden.


Grote glijbaan


De kinderen weten niet waar ze moeten beginnen in de grootste speelstad van de Randstad. 5000m2 om te klimmen in het kasteel, klauteren in het grote funhouse met obstakels, vliegen in de balloonride, scheuren in de botsauto’s, door de jungle met de trein, met kanonnen schieten in de Timekeeper, punten scoren in de lasergame, paardrijden in de carrousel, je visje tot leven laten komen in ViZcity, te veel keuze!”


botsauto


Schijnt de zon en is het warm? Dan kunnen de volwassenen lekker op het ruime buitenterras zitten of in het restaurant waar de airco juist voor verkoeling zorgt. Regent het en is het koud? In KidZcity is het altijd droog. Volwassenen mogen gerust meespelen met de kids. Voel je weer kind en krijg het weer lekker warm! Kortom, geen reden om niet naar KidZcity te gaan.


Lasergamen


Kinderfeestjes inclusief eten en drinken

Het kinderfeestarrangement (entree, frietje met fritessaus, een drankje en een klein cadeautje) is geldig vanaf 6 betalende kinderen. Of er nu iemand (bijna) jarig is, of je hebt iets anders te vieren, maak het jezelf gemakkelijk. Iedereen kan lekker gaan spelen en rond de afgesproken tijd worden de kids omgeroepen om in het restaurant een hapje te gaan eten aan de feesttafel. Dit arrangement is nog uit te breiden met een snack, een softijsje en een traktatiesnoepzakje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10.00 tot 18.00 uur

Tijdens vakanties ook op maandag geopend


Van donderdag 19 november t/m zondag 31 januari werken ze bij KidZcity met 3 tijdslots met ieder een duur van 2,5 uur.

Van 10.00 uur tot 12.30 uur

Van 12.45 uur tot 15.15 uur

Van 15.30 uur tot 18.00 uur

Reserveren is verplicht en kan online

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar €12,00

Vanaf 4 jaar  €12,00

Volwassenen €12,00

Opa en Oma €12,00

Parkeren gratis

 


5 Recensies over KidZcity

(Pagina 1 van 1)

 

"Indoor voor kinderen van 4 tot 8 jaar."

Inge   -   29-10-2017

29-10-2017

"Indoor voor kinderen van 4 tot 8 jaar."

Minpunt: bij topdrukte moeten ze gewoon "uitverkocht" aangeven. De drukte gaat ten koste van de kwaliteit en veiligheid. Er zijn niet voldoende zitplaatsen en mensen moeten op klapstoelen zitten en op de grond eten. Een half uur in de rij gestaan om eten te bestellen. Vervolgens had ik na een uur nog geen eten ( mijn pieper ging maar niet af). Dacht dat dit door de drukte kwam, maar zag toen dat mensen na mij eerder hun eten hadden... Ze waren vergeten hem bij hun aan te zetten. Kreeg een sorry te horen en kort daarna ons eten, maar sorry hoor, persoonlijk had ik dan bijvoorbeeld ter compensatie gratis ijsje voor de kids gegeven of iets dergelijks. Totaal niet klantvriendelijk bij de horeca en er was ook duidelijk te weinig personeel ingehuurd. Ligt niet aan het personeel maar slecht management. Pluspunt: de kinderen hebben zich vermaakt, maar grotere kinderen van 10 jaar hebben er echt niks meer te zoeken. Ze zijn brutaal, schreeuwen en slaan kinderen. Dat is dus eigelijk wel weer een minpunt. Wij kwamen altijd met plezier, maar ben nu wel een beetje uitgekeken daar. Het draait duidelijk alleen maar om geld daar.

Lees verder  


"Fijn en veilig"

Marinka   -   23-04-2017

23-04-2017

"Fijn en veilig"

Ik vond het een hele fijne en veilige plek, de kinderen kunnen niet weg er is altijd goede bewaking.


"Aanrader"

Yolanda   -   23-02-2017

23-02-2017

"Aanrader"

Ik vind het belachelijk dat de reactie van Bianca nog op deze site kan blijven! Accepteer mensen hoe ze zijn! Al loopt er iemand in een boerka of een bikini iedereen z'n eigen ding! Om te vertellen of het een leuk plek is, het is een TOP plek voor kinderen! Zeker een aanrader.

Lees verder  


Bianca   -   19-10-2016

19-10-2016

Leuk speelparadijs voor kinderen alleen een beetje jammer van al die moslims in gewaden en zelfs boerka's die een agressieve sfeer veroorzaken en ook allemaal daar gewoon binnen mogen bidden op een kleedje naast de glijbaan trap waar iedereen dat gewoon kan zien. Dit vind ik toch echt niet kunnen in een "hollands" bedrijf. Ik kom hier dan ook nooit meer!!!!!

Lees verder  


Yorg   -   26-08-2015

26-08-2015

de entree prijs van een tientje is het echt wel waard... leuke attracties (divers voor diverse leeftijden), attent en vriendelijk personeel (attractie dicht is ff vragen en er komt iemand), schappelijke horeca prijzen (van de koffie tot friet en broodjes), kluisjes voor de hele dag voor 50 cent (groot genoeg voor van alles en nog wat), maar vooral is alles erg schoon voor 5000 m² kindvriendelijke speelruimte... slechts één klein minpuntje kunnen ontdekken: de kinder-wc's hebben geen wc-bril... maar onze dag was zo top dat dat geen ster afdoet van de waardering... wij komen zeker nog terug..

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij KidZcity?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Een verjaardagsfeestje, groepsuitje of familiedag is altijd een succes met een potje lasergamen of paintballen. Benieuwd waar je dit kan doen? chekc dan dit blog.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van KidZcity te melden