Escape Tours Gorinchem

Naast Gorinchem vind je Slot Loevestein. Dé plek waar landverrader Hugo de Groot in 1621 met zijn hele gezin opgesloten zat. Ook Elsje, de dienstmeid verbleef in het kasteel. Zij mocht wel het slot verlaten om boeken voor Hugo te kopen in Gorinchem. Heel veel boeken, met kisten tegelijk.




Dit bracht hen op een idee... Zou Hugo het slot kunnen verlaten in een boekenkist? Het was het proberen waard. Hugo verstopte zich in een kist en ging met Elsje mee naar Gorinchem. Daar aangekomen ging hij direct op in de menigte. Toen de soldaten van prins Maurits ontdekten dat Hugo was verdwenen sloegen ze gelijk alarm. De stad ging op slot. Was de ontsnappingspoging van Hugo dan toch mislukt?


Het enige wat Hugo nu nog kan helpen is het vinden van de geheime uitgang van Gorinchem. En jullie gaan hem daarbij helpen! Los de vragen en raadsels op, kraak de codes en ontcijfer de aanwijzingen. Ondertussen genieten jullie van de leukste plekjes van Gorinchem. De zoektocht begint bij Molen Nooit Volmaakt, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Gorinchem

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Gorinchem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Gorinchem te melden