Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is de ideale uitvalsbasis wanneer u op zoek bent naar een aangenaam verblijf voor een weekendje weg nabij Den Haag. Het hotel beschikt over diverse comfortabele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u een fiets of e-bike huren en de nabije omgeving van het hotel verkennen. Voor sportievelingen is er een fitnessruimte aanwezig.


Als afsluiting van de dag kunt u terecht in het culinaire hart van het hotel: Restaurant Chiparus. Hier geniet u van een uitgebreide lunch of heerlijk diner. De gerechten worden door de chef-kok en zijn keukenbrigade met passie voor u bereid. Voor een zakelijke lunch of diner zijn er tevens diverse mogelijkheden.


Nabij stad en strand

Dankzij de unieke ligging van het hotel in Leidschendam zijn stad en strand binnen handbereik. Uiteraard biedt de directe omgeving meer. Zo kunt u een bezoek brengen aan de prachtige Keukenhof of Paleis Noordeinde. Eveneens zijn attractieparken Madurodam, Duinrell en Familiepark Drievliet op korte afstand van het hotel.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag te melden