Summio Vakantiepark Zeedijk

Het Summio Vakantiepark Zeedijk in Herkingen bevindt zich te midden van twee prachtige natuurgebieden: de Slikken van Flakkee en de Oude Dee. Direct vanuit je vrijstaande vakantiebungalow stap je de natuur in en kun je genieten van het spotten van bijzondere planten en dieren. Op het schilderachtige eiland Goeree-Overflakkee is er een overvloed aan sportieve activiteiten en diverse watersporten om van te genieten. De luxe bungalows op dit rustige vakantiepark bieden alle comfort en ruimte die je nodig hebt om te genieten van de beste quality time!


Overzicht over het park


Bij Summio Vakantiepark Zeedijk kun je genieten van het spotten van flamingo's, bewonderen van zeehonden en zelfs het van dichtbij bekijken van de majestueuze zeearend! Dankzij de unieke ligging tussen de Slikken van Flakkee en de Oude Dee, bevind je je te midden van prachtige planten en dieren direct bij je vakantiehuisje. Op slechts een korte wandeling van het Grevelingenmeer, waar je zowel zeehonden als in de winter zelfs flamingo's kunt bewonderen. Luister naar het rustgevende lied van vogels, voel de bries door je haar en adem de frisse zeelucht in. Summio Vakantiepark Zeedijk biedt alle benodigdheden voor een onvergetelijk verblijf in de natuur!


De luxe vakantiewoningen voor 4 tot en met 7 personen op Summio Vakantiepark Zeedijk zijn uniek vanwege de bijzondere ligging midden in de natuur in combinatie met de kwaliteit en focus op duurzaamheid. Zo zijn er duurzame materialen gebruikt, zoals WaxedWood voor de gevelbekleding. Dit hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien is het dak versterkt om zonnepanelen te dragen waar tevens de energiezuinige airco en verwarming op draait. 


Faciliteiten

  • Fietsverhuur
  • Land Rovers verhuur
  • Speeltuinen
  • Broodjes- en boodschappenservice
  • Gratis wifi
  • GuestCard met korting op diverse uitstapjes

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Vakantiepark Zeedijk

Hoeveel sterren geef jij Summio Vakantiepark Zeedijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Vakantiepark Zeedijk te melden