Center Parcs Port Zélande

(5/5)  3 recensies

Vanuit je cottage loop je zó de voordeur uit naar het Grevelingenmeer, en zó de achterdeur uit naar het Noordzeestrand: Port Zélande is een walhalla voor watersporters en strandliefhebbers! Uitwaaien aan zee in Comfort, Premium en VIP cottages voor 2 tot 12 personen. Maar er zijn ook aangepaste mindervaliden cottages, compacte appartementen, Lodgetenten voor het betere buitenleven en Kindercottages mét speeltuintje.
Het Grevelingenmeer is een eldorado voor surfers, zeilers en duikers. Het Noordzeestrand is perfect voor strandzeilen en kitesurfen. Slecht weer? Mooi, want dan is er de overdekte Adventure Factory vol actie. Zoals de spectaculaire minigolfbaan!

 

 


3 Recensies over Center Parcs Port Zélande

(Pagina 1 van 1)

 

"Center Parcs port Zelande een droomvakantie"

Willy   -   21-02-2022

21-02-2022

"Center Parcs port Zelande een droomvakantie"

Als kind kwam ik in Ouddorp. Nu 70 jaar later met de kleinkinderen op een park waar we het allemaal naar onze zin hebben. Top huisjes en mooie locatie


"Opa en Oma met kleinzoon op pad."

Sjef   -   04-02-2022

04-02-2022

"Opa en Oma met kleinzoon op pad."

Prachtig park wat je zelf moet ervaren!


"Een geweldige plek voor het hele gezin."

Margarita   -   08-02-2021

08-02-2021

"Een geweldige plek voor het hele gezin."

Heerlijk vlakbij het strand en de duinen als je er even tussen uit gaat. De wildwaterbaan in het zwembad is geweldig. Minder is als je niet goed ter been bent dat je een trap moet beklimmen. Een lift voor mensen in een rolstoel of slecht ter been zijn zou fijn zijn. En dat de rolstoel ook weer naar de plek wordt gebracht waar men weer terug komt.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Center Parcs Port Zélande?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 10: Populairste dagje uit van 2021

Ook dit jaar begint Fijnuit 2022 weer met volle moed en natuurlijk met onze bekende top 10 “meest populaire uitjes” competitie. Naast de winnaar van de top 10 is er natuurlijk ook weer een publieksfavoriet en die is gekozen door jou!

Lees verder...

 

Dit waren de populairste uitjes in juni

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Top 10: Populairste dagje uit van 2020

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Center Parcs Port Zélande te melden