Center Parcs Port Zélande

(5/5)  1 recensies

Vanuit je cottage loop je zó de voordeur uit naar het Grevelingenmeer, en zó de achterdeur uit naar het Noordzeestrand: Port Zélande is een walhalla voor watersporters en strandliefhebbers! Uitwaaien aan zee in Comfort, Premium en VIP cottages voor 2 tot 12 personen. Maar er zijn ook aangepaste mindervaliden cottages, compacte appartementen, Lodgetenten voor het betere buitenleven en Kindercottages mét speeltuintje.
Het Grevelingenmeer is een eldorado voor surfers, zeilers en duikers. Het Noordzeestrand is perfect voor strandzeilen en kitesurfen. Slecht weer? Mooi, want dan is er de overdekte Adventure Factory vol actie. Zoals de spectaculaire minigolfbaan!

 

 


1 Recensies over Center Parcs Port Zélande

(Pagina 1 van 1)

 

"Een geweldige plek voor het hele gezin."

Margarita   -   08-02-2021

08-02-2021

"Een geweldige plek voor het hele gezin."

Heerlijk vlakbij het strand en de duinen als je er even tussen uit gaat. De wildwaterbaan in het zwembad is geweldig. Minder is als je niet goed ter been bent dat je een trap moet beklimmen. Een lift voor mensen in een rolstoel of slecht ter been zijn zou fijn zijn. En dat de rolstoel ook weer naar de plek wordt gebracht waar men weer terug komt.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Center Parcs Port Zélande?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dit waren de populairste uitjes in juni

De afgelopen maand was er lekker weer en kwamen er meer versoepelingen. Door de versoepelingen konden we er weer op uit en zijn er behoorlijk wat uitjes bezocht. Omdat het zo lekker weer was gingen mensen opzoek naar leuke tips om te doen met het mooie weer. Ons blog ’’13 tips: Wat te doen met dit mooie weer’’ was daarom ook massaal bezocht.

Lees verder...

 

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Top 10: Populairste dagje uit van 2020

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Center Parcs Port Zélande te melden