Top 10: Populairste dagje uit van 2020

De competitie van de favoriete uitjes op Fijnuit van 2020 is ten einde. En er zijn twee duidelijke winnaars uit de bus gekomen. Lees snel verder en kom erachter wie dit jaar de titel “Populairste dagje uit van 2020” pakt en wie de publieksfavoriet is.


10: Megapret, het speelparadijs in Gelderland

Na een paar jaar uit de lijst van populaire uitstapjes te zijn verdwenen is Megapret weer terug. Dit jaar staat deze speeltuin op de tiende plek9: Billybird park Drakenrijk

Dit jaar hebben we een paar nieuw dagjes uit in onze top 10. Billybird park Drakenrijk is daar één van en staat op de negende plek. Dit uitje is een uitstekende keus om te bezoeken op een mooie zomerse dag. ontdek het mega strandbad of ga lekker BBQ’en in het park. Er is hier in ieder geval genoeg te doen!
8: Prehistorisch Dorp, beleef de geschiedenis van dichtbij

Dit jaar doet het openluchtmuseum van Eindhoven en Noord-Brabant ook zijn intrede in de lijst van meest gewilde uitjes. Het Prehistorisch Dorp staat op nummer acht dit jaar. Heb je interesse in geschiedenis dan is dit zeker een uitje dat je moet bezoeken. Ontmoet bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Luister naar spannende verhalen en nog veel meer.
7: Monkeybos, een super leuk speelbos

In 2018 stond Monkeybos nog trots op de vierde plek. Dit jaar moet het helaas genoegen nemen met de zevende plek. Maar dit is nog steeds een behoorlijke prestatie. Dus wacht niet langer en kom dit jaar een kijkje nemen in het Monkeybos. Dit is het bos dat elke ouder moet bezoeken als ze hun kleine aapjes (kinderen) even uit moet laten. Hier kunnen ze lekker klimmen, bouwen, voetballen en nog veel meer. De ouders kunnen ondertussen genieten in het aangrenzende restaurant Meijendel terwijl de kinderen al hun energie gebruiken zodat ze s’ avonds weer lekker rustig zijn.
6: Center Parcs Zélande, uitwaaien tussen twee wateren

Raad eens wie er terug is in de top 10 dit jaar? Center Parcs Zélande is een heerlijke plek om uit te waaien op het strand. Het is geen toeval dat dit park weer op de lijst staat van populairste dagjes uit staat. Met de vernieuwde cottages is dit park midden in de natuur nog aantrekkelijker geworden. Zélande is een walhalla voor strandliefhebbers en watersporters.
5: Happy Farm, speelplezier binnen & buiten

In deze corona crisis is het leven soms niet altijd even leuk. Maar er is altijd wel een reden om happy te zijn. Zelfs nu want Happy Farm staat weer in ons lijstje! Ben je jarig geweest? Of wil je gewoon een middagje spelen? Dan is Happy Farm de plek waar je moet zijn. Deze speelboerderij heeft zijn vijfde plek dik verdiend. Probeer de grote glijbaan of race tegen je vriendjes en vriendinnetjes op de trekkertjes en skelters. Er is zowel voor kleine als grote kinderen altijd iets te beleven.
4: Museum Voorlinden, moderne & hedendaagse kunst

Dit jaar is er veel veranderd in onze wereld. Net als ons lijstje populairste uitjes. Museum Voorlinden komt ons vergezellen op de vierde plek. Net niet in de top 3 maar zeker een uitstapje dat het waard is om te bezoeken. Geniet van de moderne en hedendaagse kunst die dit museum te bieden heeft. Ervaar de oase aan rust in de drukke randstad. Combineer je bezoek met een rustgevende wandeling door de natuur.
3: Zwembad de Hoorn, voor uren aan waterpret

Dan zijn we aangekomen bij de langverwachte top 3! De derde plek dit jaar gaat naar het subtropische recreatiebad de Hoorn. En dat is natuurlijk niet zomaar. Dit zwembad biedt enorm veel waterpret. Durf jij van de 68 meter lange glijbaan af? Of wil je gebruik maken van de watervallen en stroomversnellingen? Kom dan een keer zwemmen in het populairste zwembad van 2020.
2: Dinoland Zwolle, een avontuurlijk dinopark

Het is alweer een tijdje geleden dat Dinoland in onze nieuwjaarslijst voorkwam. In 2016 en 2017 pakte dit uitje twee keer de negende plek. Maar dit jaar maakt Dinoland zijn grote comeback! Met de tweede plaats is dit uitstapje een uitstekende keus om te bezoeken met je kinderen. Het park staat volledig in het thema van dinosaurussen. En welke kinderen houden er nu niet van dino’s?1: Naturalis, ontdek meer over de rijkdom van de natuur

Nu we het toch over dino’s hebben. Dit jaar gaat de hoofdprijs van het “meest populaire uitje” naar Naturalis! Dit is de eerste keer dat dit dagje uit in onze top 10 voorkomt. En dan staat het direct op nummer één! Dat is een bijzondere daad. En na de complete verbouwing tot het nieuwe Naturalis is dit totaal niet onverdiend.
Toevallig vierde Naturalis in 2020 ook zijn 200-jarige bestaan. Het museum is in 2019 ook nog eens vernieuwd. De zalen zijn nu nog interactiever. Sta oog-in-oog met een T-rex of leer van alles over dieren en planten. In bijna 200 jaar is de collectie van dit museum uitgegroeid tot ruim 40 miljoen objecten.


Naturalis heeft meerdere zalen met interessante thema’s. Ontdek de aarde. Leer over de dood. Reis door Nederland in de ijstijd. Ontdek alles over de voortplanting in de natuur, Ontmoet onze voorouders. Aanschouw de oerreptielen die miljoenen jaren lang over de aarde heersten. Maak kennis met de diversiteit van het leven. Stel vragen aan de onderzoekers van Naturalis in de LifeScience zaal. Of drink een lekker kopje koffie op het dakterras. Naturalis heeft in ieder geval genoeg te bieden.


Bekijk ook:


De publieksfavoriet

De publieksfavoriet van 2020 is geworden… “tromgeroffel”, MEGAPRET! Jullie hebben de meeste stemmen gegeven aan de leukste speeltuin van Gelderland. En dat is erg begrijpelijk. Megapret is namelijk perfect als je de hele dag met het gezin op pad wilt. Er is zowel voor jong en oud genoeg te doen.
Kinderen kunnen heerlijk spelen in de buitenspeeltuin en binnenspeeltuin. Laat ze lekker los gaan op de midgetgolfbaan. Of wat dacht je van een waterspeeltuin voor de echte water ravotten. Megapret is dus geschikt voor elk type weer. Op de zomerse dagen kan je lekker genieten van de waterpret en de buitenspeeltuin. En wanneer het weer tegenzit laat je de kinderen toch gewoon wat binnenpret beleven in de indoor speeltuin. Terwijl de kinderen al hun energie kwijtraken kunnen de volwassen rustig ontspannen met een lekker drankje in de bar of op de weide in de zon.


Bovenstaande top 10 is gebaseerd op zeer uitgebreide statistieken en het bezoekersgedrag van ruim 1 miljoen bezoekers op onze website over het jaar 2020.
Reacties op "Top 10: Populairste dagje uit van 2020"

Els Hindriks schreef:

21-02-2021

Sorry, maar deze 10 uitjes heb ik nog nooit bezocht. Kan er dus niet op stemmen.

Marijke schreef:

21-02-2021

Megapret

C. Spekschoor schreef:

21-02-2021

Megapret

Joey schreef:

21-02-2021

Zwembad de Hoorn

Natasja schreef:

21-02-2021

Zwembad de Hoorn

Ellen de Keijzer schreef:

20-02-2021

Gelukkig maakt zwembad de Hoorn een heerlijke zwempartij mogelijk ; even corona vergeten, even sporten, even mezelf zijn. Ik kom hier al sinds 60 jaar!!

Marianne Schriek schreef:

20-02-2021

Zwembad De Hoorn
Complimenten, als ze dit jaar open waren deden ze altijd hun best om het echt leuk te maken. Springkussen buiten, scholen die mochten logeren in een tent en nu in de winter al weer een hele tijd buiten zwemmen. Is voor personeel ook een ons omschakeling. Van werken binnen in een subtropische temperatuur naar buiten in een skibroek en handschoenen. Respect!

Megapret schreef:

20-02-2021

Megapret

Megapret schreef:

20-02-2021

Megapret

M. Agterberg schreef:

20-02-2021

Ik kies voor het prehistorisch dorp

Geertje schreef:

20-02-2021

Het PreHistorisch Dorp in Eindhoven is echt heel tof. Je waant je echt terug in de tijd en je kunt alles bekijken, aanraken, voelen en ruiken. Er lopen ook historische mensen rond die je vragen kunt stellen. Echt een super-uitje!

Theo schreef:

20-02-2021

Naturalis

Nel v d Tang schreef:

19-02-2021

Naturalis is zo leuk maar vooral leerzaam voor de kinderen.

Gerdine schreef:

19-02-2021

Naturalis

Dunya schreef:

19-02-2021

Zwembad de Hoorn is echt heel leuk!

Bob schreef:

19-02-2021

Zwembad De Hoorn. Wat een geweldige medewerkers. Ze maken het mogelijk dat we kunnen zwemmen in de winter. Zwemmen tijdens een lockdown. Heerlijk water om in te sporten. Lekkere koffie, thee of warme chocolademelk na afloop. De terechte winnaar!

Rien Rodenburg schreef:

19-02-2021

Zwembad de Hoorn
Zelfs nu in de winter met van alles dicht door Corona kunnen we toch veilig in het verwarmde buitenbad zwemmen
In normale tijden ook hele dagen in de overdekte baden met een uitgebreide horecavoorziening is het fijn recreëren voor groot en klein

Jacqueline de Waal schreef:

19-02-2021

Wooh wat een super gave actie doe heel graag mee

J. Groenendijk schreef:

19-02-2021

Zwembad de Hoorn

Martin Pet schreef:

19-02-2021

Zwembad de Hoorn

Gijsje schreef:

19-02-2021

prehistorisch Dorp

Mark Verschuur- van Marsbergen schreef:

18-02-2021

Zwembad de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Kim Veldkamp schreef:

18-02-2021

Zwembad de Hoorn in alphen aan de Rijn!!!

Sanne schreef:

18-02-2021

Prehistorisch Dorp

Jurre schreef:

18-02-2021

Zwembad de Hoorn

Els schreef:

18-02-2021

Zwembad de Hoorn is de grote favoriet. Zwemmen in coronatijf. Daar kan niks tegenop. Met super gezellig personeel en na afloop wat warms te drinken.

Mathilda schreef:

18-02-2021

Het leukste uitje kun je beleven in het Prehistorisch Dorp in Eindhoven: actief, educatief en vooral leuk!

Dian schreef:

18-02-2021

Prehistorisch dorp natuurlijk! Ambachtelijk, gezellig, leerzaam en leuk!

Marije schreef:

18-02-2021

Zwembad de Hoorn is top! Lekker buiten zwemmen met gratis thee en koffie 😁

Anja schreef:

18-02-2021

Zwembad De Hoorn

Melissa schreef:

18-02-2021

Zwembad De Hoorn

Sylvia Timan-Baak schreef:

18-02-2021

Zwembad De Hoorn, wauw wat een feestje dat zwemmen in deze tijd mogelijk is gemaakt 🏊🏽‍♀️

margriet.klees schreef:

17-02-2021

Prehistorisch dorp

Davey schreef:

17-02-2021

preHistorisch Dorp!!

Beau van heusden schreef:

17-02-2021

Ik stem op zwembad de hoorn!

Anne schreef:

16-02-2021

Zwembad de Hoorn

Trudy van Est schreef:

16-02-2021

Ik kies voor deHoorn zwembad, ook in winter nu buiten zwemmen

herman teunissen schreef:

16-02-2021

Natuurlijk moet zwembad De Hoorn uitgeroepen worden tot beste uitje! Wie anders durfde het aan om in deze winter het buitenzwemmen te praktiseren!!!

Marloes schreef:

16-02-2021

Prehistorisch dorp,leerzaam en leuk.

Rolanda van ‘t Wout schreef:

15-02-2021

Zwembad De Hoorn, Alphen aan den Rijn.
Heerlijk zwembad, voor jong en oud!

Hennie schreef:

15-02-2021

Zwembad De Hoorn

Ellen Veld schreef:

15-02-2021

Prehistorisch dorp

Ella schreef:

15-02-2021

Ik kies voor het Prehistorisch dorp. Leuk voor jong en oud, altijd iets te beleven, heel leerzaam op een leuke manier, gepassineerde medewerkers die het leuk vinden om hun kennis over te dragen!

Linda Jongerius schreef:

15-02-2021

Zwembad de Hoorn

Pauline van Rijen schreef:

15-02-2021

Ik kies voor het Prehistorisch Dorp, blijft mooi daar met leuke thema's en de entree is betaalbaar.

Astrid schreef:

15-02-2021

Zwembad De Hoorn, zomer en winter lekker zwemmen!

Irina schreef:

15-02-2021

Zwembad de Hoorn

Patrick schreef:

15-02-2021

Zeebad de Hoorn alphen aan den Rijn

Krolyvonne@hotmail.com schreef:

15-02-2021

Super zwembad denken mee, nu open in coronatijd👌

Jenneke schreef:

15-02-2021

Zwembad de Hoorn is een fijn zwembad. Er werken prettige en kundige mensen. Ze zijn actief en creatief en doen alles om het de bezoekers naar hun zin te maken. Het buitenbad is open en er komt een hele mooie nieuwe glijbaan met lichtjes e.d.

Yvonne Zwaan schreef:

15-02-2021

Zwembad de Hoorn in Alphen aan den Rijn
Heerlijke uurtjes waterpret met mijn kleindochter, ze heeft daar inm ook al haar 3 diploma’s gehaald 👍

Natasja Treur schreef:

15-02-2021

Zwembad de Hoorn Alphen aan den Rijn

Diana schreef:

15-02-2021

Megapret

Monique van Dijk schreef:

15-02-2021

Zwembad de Hoorn is in mijn ogen de terechte winnaar. Dit zwembad is heel fijn en uren plezier kan je er hebben. Prijs is netjes en alles ziet er keurig en verzorgd uit. 👍

Kimberly Swets schreef:

15-02-2021

Ik stem voor prehistorische dorp. Het is een geweldige leerzame plek met diverse activiteiten en evenementen

Stephanie Thomas schreef:

15-02-2021

Zwembad de.Hoorn

Thirza Tonkes schreef:

15-02-2021

Ik kies voor het Prehistorisch dorp!

Is leuk voor het hele gezin ( ik heb 4 jongens in de leeftijd tussen 16 en 9 jaar) Zowel de oudste 2 als de jongste 2 vermaken zich er. er lopen veel gepassioneerde mensen rond die veel kennis van zaken hebben en dit op leuke educatieve manier weten over te brengen!

Mante schreef:

15-02-2021

Prehistorisch dorp!!

Loes schreef:

15-02-2021

Prehistorisch dorp

Nicole schreef:

15-02-2021

PreHistorisch Dorp

M schreef:

15-02-2021

Zwembad de hoorn omdat zij ook nu blijven denken in mogelijkheden.

Thea Klein Gunnewiek schreef:

15-02-2021

Op voorgaande bericht. Ik kies natuurlijk voor Megapret

Thea Klein Gunnewiek schreef:

15-02-2021

Het is eenvmooi speelparadijs en voor ieder wat wils. Zowel binnen als buiten voor jong en ook voor oud. Mini golf en nu ook het nieuwe gebeuren. Hopen dat het snel weer open kan.

Iemkje Heier schreef:

15-02-2021

Ik kies voor het preHistorisch Dorp Eindhoven omdat het een ontzettend leuk museum is waar kinderen op een leerzame manier de geschiedenis kunnen beleven en zelf ambachten kunnen ervaren waardoor hopelijk een zaadje wordt geplant voor hun verdere leven.

Spike schreef:

15-02-2021

Prehistorisch dorp is voor ons het leukste uitje! :)

Jolanda Nijssen schreef:

15-02-2021

Prehistorisch dorp. Hier werken fantastische mensen die je een hele leuke dag bezorgen door mooie verhalen te vertellen en je kan heel veel zelf doen.

Marit schreef:

15-02-2021

Prehistorisch dorp!

Van buuren schreef:

14-02-2021

Megapret super leuk

Renske schreef:

14-02-2021

Megapret

J Meijnen schreef:

13-02-2021

Ik ga voor Megapret

Yassine Mellah schreef:

13-02-2021

Zwembad de Hoorn

Chantal schreef:

13-02-2021

Ik stem op megapret lievelde

Want daar heb je altijd pret. Mijn kids en iedereen die ik ken met kids vind het gevinden het geweldig daar

John van den Booren schreef:

12-02-2021

Museum voorlinden, moderne en hedendaagse kunst. Echt heel leuk!

Judith Sueters schreef:

12-02-2021

Megapret! Leuk voor jong en oud. Zij verdienen een oppepper deze periode. Mooie locatie en veel vertier. Onze kids hebben zin om snel weer te kunnen en mogen spelen. Zij verdienen het absoluut om eens in het zonnetje gezet te worden!

E Hermanns schreef:

12-02-2021

Mega pret

Lenny schreef:

12-02-2021

Dinoland Zwolle. Onze favoriet

Wendy schreef:

12-02-2021

Megapret lievelde gelderland
Kinderen kunnen zich lekker uitleven op dit park

Mellanie schreef:

12-02-2021

PreHistorisch Dorp, een heel erg leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!

Yvonne schreef:

12-02-2021

PreHistorisch Dorp - terug naar een tijd van eenvoud, vuurtjes, ambachten en een gezellige herberg!

Lisanne Staals schreef:

12-02-2021

Zeker preHistorisch Dorp! Super mooi, gezellig, lekker in de buitenlucht in een prachtige omgeving. Leuk voor jong en oud!

Marijke Hulshof schreef:

12-02-2021

Megapret, geweldig bij alle weersomstandigheden.

Anne-Marie Van De Lisdonk schreef:

12-02-2021

Center Parcs Zélande, alsof je in het buitenland bent. Al zovaak geweest en altijd geweldig met allerlei mogelijkheden om Zeeland goed te ontdekken. ook tijdens de lockdown gaan we vaak een dagje naar het strand bij Center Parcs Zélande. Zodra alles weer open is en mag dan is dat ook weer ons eerste uitje/vakantie!

Sandy Reinders schreef:

12-02-2021

Megapret

Marja Legius schreef:

12-02-2021

Naturalis vinden wij geweldig. We ontdekken er steeds weer nieuwe dingen en verbazen ons over hoe goed de natuur in elkaar steekt. Omdat dit uitje ook met slecht weer kan helemaal top

R Hermanns schreef:

11-02-2021

Megapret staat voor mij op de eerste plaats. Zeer betaalbaar en de kinderen hebben een dag van zijn leven.

Jeroen schreef:

11-02-2021

Megapret

Joyce schreef:

11-02-2021

Megapret! Je hebt er geen kind meer aan als je er bent! Tevreden kinderen, tevreden ouders. Goed onderhouden en prima catering!

Karin schreef:

11-02-2021

Megapret daar waar je nog echt kunt spelen😊👌

Rots schreef:

11-02-2021

Onze nummer 1 is megapret.
Altijd schoon. Vriendelijk en gastvrij

Erna schreef:

11-02-2021

Zwembad de Hoorn, heerlijk uitje voor jong en oud!

Inge schreef:

11-02-2021

Megapret Lievelde .GEWELDIG !!

B. Vos schreef:

11-02-2021

Megapret, Lievelde Gelderland.
We hebben geen kind meer aan onze kinderen. Wat een toplocatie. Heerlijk.

Angela schreef:

11-02-2021

Ik ga absoluut voor Naturalis

Windy schreef:

10-02-2021

Dinoland zwolle. Heel veel weetjes over Dino's en leuke activiteiten voor de kids. Ook leuk betaalbaar

Erica schreef:

10-02-2021

Zwembad de hoorn, heerlijk zwembad

Fam Adema schreef:

10-02-2021

Megapret
Prachtig speelparadijs.
Binnen en buiten volop speelplezier

Sem schreef:

10-02-2021

De hoorn

Rini van Wingaarden schreef:

10-02-2021

Ik vind Naturalis een een heel mooi en leuk museum.
Belangrijk ook dat het voor alle leeftijden is.
Ik vond het ook voor onze kleinkinderen een fantastisch uitstapje.

Leonie schreef:

10-02-2021

Megapret, een fantastische belevenis voor kids. Met een diversiteit aan activiteiten voor jong en oud. #kinderspeelparadijs #indoor #outdoor #gezelligheid #arrangementen #dagje uit!

Sascha schreef:

10-02-2021

Ik persoonlijk vind dinoland zwolle een geweldig park om er te veroefen.
De kids vermaken zich er prima en het is makkelijk aan te rijden.. Top Park met weinig poespas

Q.Stolker schreef:

10-02-2021

Zwembad de Hoorn.

Visseren schreef:

10-02-2021

Ik nomineer met veel plezier: Zwembad de Hoorn. Een heerlijk vertier voor jong en oud en altijd gezellig.

Edwin Polman schreef:

10-02-2021

Zwembad de Hoorn, zelfs in deze winter periode maken ze erin het buitenbad een feest van. Vandaag een après ski dag

Marloes schreef:

10-02-2021

Mijn favoriete uitje met onze dochter is naar zwembad De Hoorn.
Zeker nu de glijbaan, een interactieve glijbaan wordt is het een feest om hier te kunnen zwemmen.
Ik raad dit zeker iedereen aan.

Bart schreef:

10-02-2021

Zwembad De Hoorn

Ralf schreef:

10-02-2021

In zwembad de Hoorn kun je nu ook winterzwemmen in het buitenbad. Met de sneeuw erbij maakt het een beleving op zich. Personeel is erg enthousiast. Na afloop krijg je een lekker warm bakkie koffie, thee of warme chocomelk en nu hebben ze zelfs op tijdens de lunch uren en tijdens de diner uren een kopje snert. Wat helemaal past bij de kou en de sneeuw. Het maakt de winterzwem ervaring helemaal compleet!

Joram schreef:

10-02-2021

Zwembad de hoorn =D

Edith van Riessen schreef:

10-02-2021

Zwembad De Hoorn!

Frank schreef:

10-02-2021

Zwembad de Hoorn! Altijd alles goed geregeld, zeker in deze tijden en nu ook de mogelijkheid om lekker buiten baantjes te trekken.

Ibtissam schreef:

10-02-2021

Zwembad de Hoorn

Ardi boenink schreef:

10-02-2021

Top zwembad de Hoorn , te alphen aan de Rijn

Ardi boenink schreef:

10-02-2021

Super leuk zwembad met leuke activiteiten voor jong en oud . Het personeel is super leuk en gastvrij .

Petra Verdonk schreef:

10-02-2021

Een gezellig binnen/buitenbad met veel mogelijkheden.

Nathalie schreef:

10-02-2021

Megapret in Lievelde (Gelderland); leuk voor allerlei leeftijden, ze zijn iedere keer vernieuwend, niet duur, super vriendelijk personeel, het ideale dagje uit!

Heidie van der Steeg schreef:

10-02-2021

Naturalis krijgt onze stem. Vorig jaar geweest en zo'n leuk en leerzaam uitstapje voor jong en oud.

Caya schreef:

10-02-2021

Megapret, het speelparadijs van Gelderland

Remco Pielstroom schreef:

10-02-2021

Erg leuk familie zwembad. hebben nu zelfs in de Coronatijd hun buitenbad weer geopend. echt Super!!

Jeroen schreef:

10-02-2021

Megapret

Jeroen schreef:

10-02-2021

Leuk park!

Top schreef:

10-02-2021

Zwembad De hoorn!

jessica schreef:

10-02-2021

Zwembad De hoorn!

marianne suidgeest schreef:

10-02-2021

Zwembad De Hoorn natuurlijk

Dennis schreef:

10-02-2021

Megapret!

Esther schreef:

10-02-2021

Megapret, zo leuk voor kinderen. En als die plezier hebben dan hebben de ouders ook plezier

Timo Bollen schreef:

10-02-2021

Megapret

Dieuwertje schreef:

10-02-2021

Ik stem op megapret. Mooie ruim opgezette binnen en buiten speeltuin. Mijn jongens van 4 en 8 gaan het liefst naar buiten. Maar ook binnen is er veel te beleven. Verder netjes, schoon en lekkere koffie! Aanrader!

Wouters schreef:

10-02-2021

Kies voor Naturalis. Ben er geweest voor de verbouwing en na de verbouwing. Leerzaam museum voor jong en oud. Na de lockdown gaan wij er weer naar toe.

Susan Domhof schreef:

10-02-2021

Megapret

Sharon schreef:

10-02-2021

Megapret

Ingrid schreef:

10-02-2021

Megapret Lievelde

Roy schreef:

10-02-2021

Megapret

Herman schreef:

10-02-2021

Hele leuke tijden beleefd als kind echt een aanrader!

Eline Spekschoor schreef:

09-02-2021

Megapret

JC schreef:

09-02-2021

Megapret

Stefanie schreef:

09-02-2021

Megapret! Zo mooi opgezet ♡

Erica Somsen-Eenink schreef:

09-02-2021

Megapret

Nanko Buil schreef:

09-02-2021

Megapret

Shirley schreef:

09-02-2021

Megapret

Chantal Groot Kormelink schreef:

09-02-2021

Megapret!!!!

Hugo schreef:

09-02-2021

Megapret

Erika schreef:

09-02-2021

Megapret

Robert schreef:

09-02-2021

Ik stem op Megapret

Linda schreef:

09-02-2021

Megapret

Laura schreef:

09-02-2021

Megapret

Cato klein Goldewijk schreef:

09-02-2021

Megapret

Mariëtte schreef:

09-02-2021

Megapret

Megapret schreef:

09-02-2021

Zeer leuk park

Douwe schreef:

09-02-2021

Megapret

Mandy schreef:

09-02-2021

Megapret

Anne schreef:

09-02-2021

Megapret

Bas schreef:

09-02-2021

Megapret!

Denise schreef:

09-02-2021

Megapret!

L schreef:

09-02-2021

Altijd leuk!

Rick schreef:

09-02-2021

Megapret, toplocatie

Tim klein Tank schreef:

09-02-2021

Megapret

Miranda schreef:

09-02-2021

Megapret

Floor schreef:

09-02-2021

Megapret

Kim schreef:

09-02-2021

Megapret

Jai schreef:

09-02-2021

Megapret

Lola schreef:

09-02-2021

Megapret

Cora schreef:

09-02-2021

Megapret

Mara schreef:

09-02-2021

Megapret

Loes klein tank schreef:

09-02-2021

Megapret

Astrid schreef:

09-02-2021

Megapret

Sanne schreef:

09-02-2021

Megapret, het speelparadijs in Gelderland

Eva Groot Kormelink schreef:

09-02-2021

Megapret
Een prachtig park voor kinderen. Een echte aanrader, erg schoon en vriendelijk personeel. Een dikke 10!

Thamara schreef:

09-02-2021

Megapret

Lynn schreef:

09-02-2021

Megapret, het speelparadijs in Gelderland

Thamara schreef:

09-02-2021

Megapret, het speelparadijs in Gelderland

Suzan schreef:

09-02-2021

Megapret
Super leuk bedrijf
Niet alleen voor de kleine kinderen wat te doen ook voor jongeren en andere leeftijden is er wat te beleven

Thamara schreef:

09-02-2021

Megapret, het speelparadijs in Gelderland

Tim schreef:

09-02-2021

Megapret

L schreef:

09-02-2021

Megapret

Sander schreef:

09-02-2021

Megapret

Lola schreef:

09-02-2021

Megapret alles is super schoon en netjes

Brenda schreef:

09-02-2021

Megapret5247

Teun schreef:

09-02-2021

MegaPret

Elze Groot Kormelink schreef:

09-02-2021

Megapret

Nicky schreef:

09-02-2021

Megapret

Lisanne schreef:

09-02-2021

MEGAPRET!

Yvonne klein Tank schreef:

09-02-2021

Ik nomineer Megapret speelparadijs in Lievelde. Prachtig park. Vriendelijk personeel en alles is super schoon.

Fleur schreef:

09-02-2021

Megapret

Sarah schreef:

09-02-2021

Megapret!!

Anne schreef:

09-02-2021

Megapret

Koen wassink schreef:

09-02-2021

Megapret

Hermanns schreef:

09-02-2021

Megapret het speel paradijs van Gelderland.

Sandra schreef:

09-02-2021

Megapret, het speelparadijs van Gelderland

Rik schreef:

09-02-2021

Megapret

Niek schreef:

09-02-2021

Megapret

Cj van schaik schreef:

09-02-2021

Naturalis is geweldig.

L.D. Postma schreef:

09-02-2021

Museum Voorlinde

Annelies schreef:

09-02-2021

Prehistorisch Dorp. Nu leven in de tijd van toen;-) leuk gezellig en leerzaam

Wilma Post schreef:

09-02-2021

Naturalis , echt interessant voor groot en klein .Valt zoveel te zien en te leren :)

Ik snap alleen niet waarom er een vakantiepark tussen deze genomineerde uitjes staat, ik weet dat er veel water is en veel te doen is , maar daar zijn er zoveel van in Nederland . Ik vind het persoonlijk niet passen tussen al de overige dagjes uit !

Elizabeth schreef:

09-02-2021

Het Dinopark vinden wij te gek!

Maureen Jager schreef:

09-02-2021

Center Parcs Zelande

Gé Geurtsen schreef:

08-02-2021

Center Parcs Zélande, erg mooi park en genoeg te doen!

Nathalie van buul schreef:

08-02-2021

The Happy Farm ben er nog nooit geweest maar 't lijkt me erg leuk.

Tineke schreef:

08-02-2021

Prehistorisch dorp.
Een mooie en leerzame reis door de tijd.
Heel leerzaam en leuk voor alle leeftijden.
Lijkt ook sterk op het Archeon in Alphen a.d. Rijn.

Maria schreef:

08-02-2021

Naturalis!! van jong tot oud een bezoekje waard! zeker nu het verbouwd is

I schreef:

08-02-2021

Center Parks Zelande!👌🔆

Carina schreef:

08-02-2021

Naturalis in Leiden.
Je komt daar ogen te kort!! En het is ook nog heel leerzaam.

Vera de Haan schreef:

08-02-2021

Naturalis springt er voor mij uit. Zeer aan te bevelen.

Johan van Dam schreef:

08-02-2021

Nog nooit geweest tot mijn schande. Zogauw het weer mag staat deze echter boven aan het lijstje. Moet iedereen toch een x gezien hebben in zijn of haar leven.

Yassine schreef:

08-02-2021

Ik ben er zelf nooit geweest. Maar ik ik zou momenteel kiezen voor Center Parc Zelande.

Rebecca schreef:

08-02-2021

Prehistorisch Dorp, alles wat kinderen leuk vinden; spelen vies worden , verkleden, sjouwen....en er ook nog iets van opsteken! Maar ook erg leuk voor een personeelsdag!!

Anke Weber Smit schreef:

08-02-2021

Museum Voorlinden is een heel leuk en verrassend museum ook voor iets oudere kinderen.

Margreet schreef:

08-02-2021

Naturalis!

Riny schreef:

08-02-2021

Naturalis is voor jong en oud een heel leuk en interessant museum. Zo veel te zien!

Coby schreef:

08-02-2021

Dinoland Zwolle.

yvonne schreef:

08-02-2021

Center Parcs Zélande, heerlijke ontspanning geweest in 2020

Annita van Dijk schreef:

08-02-2021

Ik kies voor het prehistorisch dorp omdat je lekker terug in de tijd gaat en de kinderen nu kunnen meemaken, het beleven hoe het leven in die tijd was. En vooral dat ze zelf dingen mochten doen en maken. Ook het ervaren wat ze op school in de lessen over de prehistorie hebben geleerd. De mensen zijn aardig en geven de kinderen duidelijke en goede antwoorden op hun vragen.
Ze hebben genoten.

Marga Krijgsman schreef:

08-02-2021

Naturalis is mijn gekozen beste uitje 2020

Ans Henskens schreef:

08-02-2021

Ik kies Naturalis het is interessant en leuk voor kinderen en volwassenen.
Ik heb het na de verbouwing nog niet gezien maar zodra alles weer open is ga ik er zeker weer na toe!

Herman Hilkhuijsen schreef:

08-02-2021

Ik kies voor het prehistorisch dorp.
Even iets anders voor kinderen (ouderen vinden het ook heel mooi hoor).
Het is leuk én leerzaam.
Je bent de gehele dag ontspannen bezig en neemt nog wat mee voor je zelf.

Johan schreef:

08-02-2021

Uit deze lijst kies ik voor Naturalis. Ik ben er geweest vlak na de verbouwing. Het is zo enorm mooi en leuk geworden. Kan niet wachten om weer te gaan wanneer alles weer open mag

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.