Dinoland

(3.5/5)  39 recensies

Ontdek Dinoland Zwolle! Durf jij rond te lopen tussen levensechte dinosaurussen? Kom dan naar Dinoland Zwolle! Hier ontmoet je meer dan 100 dinosaurussen waaronder de imposante T. rex, de plantenetende Triceratops en de vliegende Pteranodon.



Een dag vol plezier

In Dinoland vermaak je je de hele dag. Overwin het hoogteparcours, luid de bel bovenin de klimwand, speel samen een potje minigolf en versla elkaar met lasergamen. In het speciale paleolab leer je als een echte paleontoloog goudzoeken, fossielen zeven en kun je je eigen dino kleien. Zin om je even helemaal uit te leven? Dat kan in de grote dino speeltuinen binnen en buiten!



Leerzame T-Rexpeditie

Klauwen, eieren, tanden en poep; in de interactieve expositie over de Tyrannosaurus rex leer je op een leuke manier alles over deze beroemde vleeseter.



Word een dino ranger

Iedereen krijgt een eigen Ranger Paspoort welke toegang geeft tot meer dan 20 activiteiten. Hiermee kun je ook een heus Ranger Diploma behalen. Dinoland is het leukst voor jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar. Er is binnen en buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland leuk.


Vier je verjaardag in Dinoland

Een kinderfeestje bij Dinoland vergeet je nooit meer! Bij aankomst ontvangt de jarige een dino kleurtas met button en krijgen alle kinderen een Ranger Paspoort en speurtocht. Daarna is het tijd om het park te gaan ontdekken. Er is binnen en buiten van alles te doen, zoals fossielen zeven, lasergamen, klauteren in het hoogteparcours, minigolfen en nog veel meer!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinoland is gesloten tot 27 maart 2020

Woensdag en donderdag 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag t/m zondag 10:00 tot 18:00 uur

Tijdens schoolvakanties dagelijks geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagticket 0 en 1 jaar gratis

Dagticket 2 en 3 jaar €7,50

Dagticket vanaf 4 jaar €11,50

Dagticket vanaf 4 jaar in het weekend, vakantie of feestdagen €12,50

65+ en mindervalide €2,00 korting

Parkeren €5,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


39 Recensies over Dinoland

(Pagina 1 van 4)

 

"teveel geld"

anoniem   -   30-10-2023

30-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"teveel geld"

niks goed je laat kleine kinderen denken dat ze echt zijn en teveel geld het klimpark is on veilig net als de skelters


"Niet naar verwachting "

M   -   28-10-2023

28-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet naar verwachting "

Op zich een leuk idee voor een park. De uitvoering valt wat tegen. De kinderen konden niet klimmen daar waren ze te klein voor. Het restaurant eten was taai en duur en we konden geen wijntje of biertje nuttigen wat jammer was aangezien we ook al volle pond entreeprijs moesten betalen. De speeltuin is leuk maar niet voor die prijs. Al met al we hebben het gezien nu. We gaan niet nog eens. Oja en de matten voor de glijbanen waren al aardige tijd aan vervanging toe

Lees verder  


"Wat is dit toch leuk!"

MA   -   17-10-2023

17-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Wat is dit toch leuk!"

Al vaak geweest met de kleinkinderen. Tot een jaar of 10, 11 zit je nog goed hier. Je kunt eigen eten en drinken meenemen maar het restaurant is ook niet duur en prima. Het personeel is vriendelijk. Er zijn diverse activiteiten. Voor elk wat wils. Het is ons nog nooit gelukt alles in één dag te doen.

Lees verder  


"super goed voor elkaar"

Mariette   -   09-08-2023

09-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"super goed voor elkaar"

Geweldig geregeld alles. Netjes, schoon, duidelijk. Vriendelijk personeel. Wij hebben een perfecte dag gehad. Eten was ook van goede kwaliteit. En omdat we het altijd maar hebben over de kosten. Een soft ijsje, die je ook nog eens zelf mocht maken ( attractie voor de allerkleinste op zich) voor de prehistorische prijs van 1 euro! Dikke duim omhoog!

Lees verder  


"Leuke dag. "

Hannie   -   12-07-2022

12-07-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke dag. "

Wij hebben een prachtige dag gehad in Dino land. Leuke speelplekken, voldoende zitplekken, leuke theater show. Prijzen zijn van deze tijd en gelukkig weinig rommel op de grond. Zeker voor herhaling vatbaar. We hadden zelf broodjes meegenomen dus de kosten kun je zelf wel in de hand houden.

Lees verder  


"Niet voor kinderen vanaf 8"

Marti   -   26-08-2021

26-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet voor kinderen vanaf 8"

Weinig te doen voor 8 jarige die actief willen zijn. Geen goud zoeken gezien. Skelet uit graven nou die lag al bloot. Lasergame kon de helft van het filmpje niet verstaan weinig schuilplaats en was kort beetje jammer. Eten was duur en was helemaal niet lekker. Nergens op de site gelezen over parkeren ook nog 5 euro Wij moesten van thuis 1 uur rijden en waren en maar 1.5 uur. Waarom moeten wij als ouders betalen er is voor ons niks. Heb 42.57 betaald 2 volwassenen en 1 kind van 8 Echt niet het waar voor je geld. 1e en laatste keer zal het mensen aanraden van 4 tot 7 jaar En hopen dat het voor de ouders dan gratis is. Hoop geld

Lees verder  


"Blij verrast"

Nicole Wanten   -   12-02-2021

12-02-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Blij verrast"

Wij waren blij verrast toen wij met de kleindochters er naar toe gingen, het kon al niet meer stuk bij de ingang, mijn kleindochters zijn grote fan's van dino's en wij als volwassenen hebben ons ook goed geamuseerd. Prijzen zijn betaalbaar een hele dag pret en zeg nu zelf als je kinderen en kleinkinderen lol ziet maken ben je als grootouders toch ook blij

Lees verder  


"Genieten"

marja wessels lenting   -   09-02-2021

09-02-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Genieten"

Alles was naar wens en we willen nog wel vaker hier heen zo leuk voor de kids en als de kids genieten genieten wij toch ook


"Waar voor je geld"

Carolien   -   22-08-2020

22-08-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Waar voor je geld"

Voor jonge en oudere kinderen leuk. Veel activiteiten zoals zippline, klimwand, laser game en natuurlijk heel veel dino's. Haal wel gelijk een nummertje voor zippline en klimwand want de wachttijd kan lang zijn ( maar ondertussen kun je andere dingen doen). Vriendelijk personeel en leuke show. Echt waar voor je geld!

Lees verder  


"Een park als geen ander! "

Noud   -   12-08-2020

12-08-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Een park als geen ander! "

In aug. 2020 met 35gr toch naar Dinoland in Zwolle gegaan met onze kids van 7, 5 en 3 jaar. Eerste indruk: Parkeren voor de deur. Geen ellenlange rijen en een hartelijk welkom met voor iedereen een beker koud drinkwater bij de ingang. Het park: Nog voor de ingang al spannend. Direct na de ingang meteen voor de kinderen een hal met gave nieuwtjes, dingen om te zien én te doen! Bijna niks kost extra geld. Veel extra’s zijn gratis. Op de foto met dino’s bijvoorbeeld, of de ‘goudklompjes’ die je zelf uit het water haalt mag je houden, ook je eigen gemaakte klei-knutselwerkjes neem je voor niks mee naar huis. Mooie afwisseling van binnen- en buitendingen. Diverse speeltuinen met glijbanen en klimtoestellen, ook binnen voor als het eens minder weer is. Voor de allerkleinsten een kleine peuterhoek Op diverse plaatsen in het park stond gratis koud drinkwater met ijs en bekers. Gezien de temperatuur erg welkom. Over dino’s niks te klagen. Die zijn er genoeg 🙂. Vriendelijk personeel! Ik heb ondanks de temperatuur niemand zien of horen klagen. Prima frietje gegeten tegen een heel redelijke prijs. Een park wat door zijn thema anders is dan overige parken. Onze kinderen hebben zich er de hele dag kostelijk vermaakt.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Dinoland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dit waren de 15 populairste Uitjes van Augustus

Dit waren de 15 populairste Uitjes van Augustus

Of je nu inspiratie zoekt voor toekomstige avonturen of gewoon wilt nagenieten van de hoogtepunten van de maand augustus, dit blog laat je de meest geliefde uitjes die augustus 2023 te bieden had zien.

Lees verder...

 

Dit waren de populairste uitjes in juni

Top 10: Populairste dagje uit van 2020

Dinoland buiten, wat valt er te beleven?

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Dinoland te melden