Dinoland

(3.4/5)  28 recensies

Ontdek Dinoland Zwolle! Durf jij rond te lopen tussen levensechte dinosaurussen? Kom dan naar Dinoland Zwolle! Hier ontmoet je meer dan 100 dinosaurussen waaronder de imposante T. rex, de plantenetende Triceratops en de vliegende Pteranodon.Een dag vol plezier

In Dinoland vermaak je je de hele dag. Overwin het hoogteparcours, luid de bel bovenin de klimwand, speel samen een potje minigolf en versla elkaar met lasergamen. In het speciale paleolab leer je als een echte paleontoloog goudzoeken, fossielen zeven en kun je je eigen dino kleien. Zin om je even helemaal uit te leven? Dat kan in de grote dino speeltuinen binnen en buiten!Leerzame T-Rexpeditie

Klauwen, eieren, tanden en poep; in de interactieve expositie over de Tyrannosaurus rex leer je op een leuke manier alles over deze beroemde vleeseter.Word een dino ranger

Iedereen krijgt een eigen Ranger Paspoort welke toegang geeft tot meer dan 20 activiteiten. Hiermee kun je ook een heus Ranger Diploma behalen. Dinoland is het leukst voor jongens en meiden van 4 t/m 12 jaar. Er is binnen en buiten van alles te doen, dus ook bij minder mooi weer is Dinoland leuk.


Vier je verjaardag in Dinoland

Een kinderfeestje bij Dinoland vergeet je nooit meer! Bij aankomst ontvangt de jarige een dino kleurtas met button en krijgen alle kinderen een Ranger Paspoort en speurtocht. Daarna is het tijd om het park te gaan ontdekken. Er is binnen en buiten van alles te doen, zoals fossielen zeven, lasergamen, klauteren in het hoogteparcours, minigolfen en nog veel meer!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinoland is gesloten tot 27 maart 2020

Woensdag en donderdag 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag t/m zondag 10:00 tot 18:00 uur

Tijdens schoolvakanties dagelijks geopend

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagticket 0 en 1 jaar gratis

Dagticket 2 en 3 jaar €7,50

Dagticket vanaf 4 jaar €11,50

Dagticket vanaf 4 jaar in het weekend, vakantie of feestdagen €12,50

65+ en mindervalide €2,00 korting

Parkeren €5,-

 


28 Recensies over Dinoland

(Pagina 1 van 3)

 

"Te gek voor de dino fan"

Kelly   -   16-04-2020

16-04-2020

"Te gek voor de dino fan"

Als je kind gek is op dino’s gaat hij dinoland super leuk vinden. Ook hebben ze leuke speeltuinen en activiteiten. Ik raad het aan en vooral als het lekker weer is! Prijs is prima eten is een beetje duur!

Lees verder  


"Leuk tot we gingen eten"

Leo   -   28-04-2019

28-04-2019

"Leuk tot we gingen eten"

Neem zelf eten mee. Ga er niet eten! Er waren veel mensen aan het wachten op hun eten, het was niet eens druk. We moesten een uur wachten(!) om 2 lauwe pannenkoeken, een vieze tosti met brie en wat op het bordje gegooide walnoten en een "salade" te krijgen. De keuken is ronduit slecht te noemen. Wel erg modern hoor met digitale bonnetjes waar meer tijd in gaat zitten dan de bereiding. De duurzaamheid is daarnaast ver te zoeken, een "lul" verhaal dus. De blauwe handschoentjes van de koks voegen maar weinig toe want men peutert er ook mee in de neus. De salade met Guacamole is een bak salade voor 2-3 personen, niets bijzonder voor 8 euro k-tjing. De tosti brie wordt gewoon in een tosti-ijzer gesodemieterd en vervolgens met een handje walnoten op je bord. Meer is het niet. We waren 20 euro lichter. Schandalig gewoon.

Lees verder  


"Weinig te doen"

Lau   -   23-08-2018

23-08-2018

"Weinig te doen"

38 euro voor 2 volwassenen en 1 kind, plus parkeerplek voor de deur, redelijk door voor een speeltuin met dinos. Laser game was 4 minuten het wachten was een kwartier,stelde niets voor , een lullig pistooltje wat het maar half dee, en de ruimte met 15 man was veelste klein , het filmpje met uitleg kon ik maar 50% van verstaan, dus na 1 minuut lasergame was ik er al klaar mee, mijn pistool dee het dan wel dan weer niet , wij gingen er heen met een kind van 11 maar eigelijk is dit leuk voor kinderen tot 6-7 jaar en niet ouder, ,na 2uurtjes hadden wij het al gezien , jammer van onze bijna 40 euro plus nog de 15 euro aan bezine

Lees verder  


"Genoten van het lekkere weer en de tevreden kinderen"

Jaap   -   15-06-2018

15-06-2018

"Genoten van het lekkere weer en de tevreden kinderen"

Met mooi weer een dagje naar Dinoland geweest. De kinderen zijn helemaal fan van dino's dus die konden niet wachten om dit park te bezoeken. Ze hebben heerlijk de hele dag gespeeld en genoten van de mooie dino's. We hebben een boel dino foto's gemaakt :)

Lees verder  


"Geweldig park. Mooi opgezet. "

Fam. Bongers   -   11-02-2018

11-02-2018

"Geweldig park. Mooi opgezet. "

We zijn met onze drie kinderen naar dinoland geweest. Het is zeker een aanrader. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.Leuke leerzame activiteiten. Het park is mooi opgezet met een fantastisch buitengebied waar de dinosauriërs levensecht zijn nagemaakt. Leuke binnen activiteiten en ruimten waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Wil je een leuk betaalbaar uitje met de kids dan is Dinoland zeker een bezoek waard

Lees verder  


"Geweldig park."

Jolanda   -   22-10-2017

22-10-2017

"Geweldig park."

Prima park! Kinderen kunnen zich echt een hele dag vermaken. Een aanrader. Ik heb daar een kinderfeestje gehouden met 8 meiden van tien jaar. Zij hebben zich enorm vermaakt. Ook complimenten aan de medewerkers!!

Lees verder  


"Leuk park!"

Simon   -   16-10-2017

16-10-2017

"Leuk park!"

Dinoland is een leuk park om een dag in te vertoeven. Zie het als een kruising tussen een klein park en een luxe grote speeltuin waar shows worden georganiseerd en interactie en leervolle activiteiten aanwezig zijn. De historie van Dino's en ontdekking hiervan. Leuk opgezet! Omdat het een relatief klein park is, waren wij verbaasd er toch 3/4 dag dik zoet te zijn. Leuk voor kinderen t/m 8-9 jr. Ook leuk dat er een aantal activiteiten zijn voor ouders/oudere kinderen. Wand klimmen en hoogteparcours. Mooi werk, ga zo door!

Lees verder  


"Mooi park, slechte keukenbrigade"

Monique   -   21-08-2017

21-08-2017

"Mooi park, slechte keukenbrigade"

Heel mooi, verzorgd park met veel leuke activiteiten voor de kids. Prijs/kwaliteit zeker goed! Het enige minpunt maar wel een heel belangrijk minpunt is toch echt het restaurant. Keukenbrigade slaat op tilt bij drukte waardoor de wachttijd in ons geval 40 minuten bedroeg. En het eten (hamburgers) vervolgens echt smerig was. Wel ons geld terug gekregen wat wij dan wel weer heel netjes vonden. Dinoland is echt een aanrader, zeker als de keukenbrigade de kwaliteit van het eten op niveau weet te krijgen bij drukte.

Lees verder  


"Erg duur, 6 euro zou beter zijn en volwassenen gratis en parkeerplaats gratis. En koffie een euro. "

Kyra   -   08-08-2017

08-08-2017

"Erg duur, 6 euro zou beter zijn en volwassenen gratis en parkeerplaats gratis. En koffie een euro. "

Dat hoogte ding is onnodig hoog!!!! Je kunt niet t water op, lijkt wel zo. Theater show wel weer leuk. Maar gigantisch duur!!!


"Leuk voor de kids"

W   -   22-07-2017

22-07-2017

"Leuk voor de kids"

Geweldig voor de kinderen maar ABSURD dat je na je werk om 16uur je vrouw en kids op komt halen en je 9,50euro moetn betalen en 5euro parkeergeld


Hoeveel sterren geef jij Dinoland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dinoland buiten, wat valt er te beleven?

Begin dit jaar werd al de binnenspeeltuin van Dinoland geopend, afgelopen week konden de Dino’s dan eindelijk naar buiten. Ontdek wat er in Dinoland buiten allemaal valt te spelen.

Lees verder...

 

Dinoland: Een nieuw pretpark vol met dinosauriërs

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Dinoland te melden