Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken. Lees verder voor een romantisch scenario.
We beginnen de avond met een romantische maaltijd. Als je een beetje handig bent in de keuken kun je natuurlijk lekker boodschappen gaan doen en uitgebreid gaan koken voor je valentijn. Maar niet iedereen is erg handig in de keuken en niet iedereen tovert zomaar een 3 gangen-maaltijd op tafel…


Gelukkig bieden veel restaurants afhaal- en bezorg mogelijkheden. Je kan natuurlijk denken aan een simpele pizza maar er zijn ook volledige 3-gangen menu’s te bestellen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de restaurants die we onderaan dit artikel voor je opgesomd hebben.
Na een lekkere maaltijd is het tijd om het gezellig te maken. Pak een leuk spelletje uit de kast of koop er één uit de spelletjes top 10. Tijdens het spelletje kan de maaltijd lekker zakken en de wijn rijkelijk vloeien.


Om vervolgens de avond knus af te sluiten. Kruip samen op de bank, zet de tv aan en geniet van een romantische film. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige animatiefilm SOUL? Bekijk hier de nieuwste films nog maar net uit de bioscoop of klik hier voor één van deze andere toppers.
Helemaal anders

Wil je het helemaal anders doen? Ga dan naar een romantisch hotel. Natuurlijk is de beleving niet hetzelfde als voorheen maar het kan nog steeds heel gezellig en romantisch zijn. Gewoon even lekker uit huis in een andere omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een bosachtige omgeving waar je lekker kunt wandelen. Kijk maar eens naar deze hotels voor leuke ideeën.
Reacties op "Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.