Restaurant Woods

(2.3/5)  7 recensies

Welkom bij het vernieuwde WOODS. Waar sferen, geuren en smaken je trakteren op een warm onthaal. Waar de brasserie en het luxe à la carte restaurant hebben plaatsgemaakt voor het nieuwe dineren. Met een uiteenlopende serie compacte betaalbare gerechten waarmee je zelf de smaak van je avond samenstelt. Laat je de keuze liever over aan een expert? Kies dan voor de selectie van de chef.

 

Het vernieuwde WOODS is er echt voor iedereen. Voor een gezellige lunch met vrienden of een luxe diner met zakenrelaties. Voor bootjes die aanleggen op een zomerse avond of voor levensgenieters die de winterkou willen verruilen voor een warm welkom. WOODS is er voor jou.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Lunch zo t/m vr 12 tot 15 uur

Diner zo t/m za 18 tot 22 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


7 Recensies over Restaurant Woods

(Pagina 1 van 1)

 

"Zeer Slecht"

Steenbergen   -   14-06-2022

14-06-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Zeer Slecht"

Wat een leuke avond had moeten worden werd een grote teleurstelling. Je zou toch verwachten dat het eten bij WOODS anders is dan een standaard restaurant nou dan heb je het mis. Vandaag 12 juni zijn we naar WOODS gegaan in Leiden. We namen een 4 gangen menu dat begon al met de tartaar waar we niet echt van onder de indruk waren maar goed geef het een kans dachten we vroeger was het hier toch ook goed waarom dan nu niet. Toen kregen we de Heilbot de eerste hap was zo smerig de vis was helemaal rauw. Toen kwam John het aanspreek punt van WOODS ik zei tegen hem dit had toch niet mogen gebeuren waarop hij zei dat kan altijd gebeuren ? Waarop John zei mogen we het u nog een keer aanbieden waarop ik zei 1 keer is wel genoeg. U zal begrijpen voor mij geen WOODS meer.

Lees verder  


" Teleurstellend "

Monique   -   16-08-2021

16-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

" Teleurstellend "

Bediening laks eten matig . Viel mij erg tegen zeker niet voor herhaling vatbaar !


"Prima tent"

Floris   -   06-07-2021

06-07-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prima tent"

Meerder malen hier gegeten: Hoger segment maar het geld zeker waard. Mooi gelegen aan water, ruime tent. Bijzondere combis, vaak ook met ijs bij het voorgerecht, klinkt gek misschien maar werkt zeker goed. Jammer dat ze geen kraanwater serveren, is beter voor milieu, ben best bereid er gewoon voor te betalen. Dus daarom toch een ster er af.

Lees verder  


"Te weinig voor te veel geld"

Jan   -   13-10-2018

13-10-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Te weinig voor te veel geld"

Jammer. Mooie locatie, prima personeel, lekker eten, maar zo weinig voor zo veel geld. Na een etentje bij woods moet je nog wel even naar de snackbar. Echt jammer.

Lees verder  


"Top maaltijd"

Jan   -   22-05-2018

22-05-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Top maaltijd"

Amuse en Creatieve 5 gangen. Vlees vis, gevogelte. Alle smaken komen aan bod. Heerlijk nagerecht als toetje


Milca   -   07-06-2010

07-06-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Je kan hier leuk buiten eten of borrelen, maar het is absoluut niet geschikt om kinderen mee naar toe te nemen: het zoontje van een kennis is hier tijden het spelen pardoes in de Rijn gevallen, gelukkig had hij al zijn zwemdiploma!

Lees verder  


Tineke   -   18-05-2010

18-05-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Uniek en mooi gelegen aan de Rijn in Leiden. Het eten is zeer chic!! ( kleine porties ) prima van kwaliteit maar zeer prijzig. ook de drankjes zijn erg duur.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant Woods?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Woods te melden