Summio Landgoed Het Grote Zand

In een weelderig bosgebied ligt Summio Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen. Dit vredig gelegen vakantiepark in Drenthe biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Verken de vrijstaande vakantiewoningen te midden van de natuur, geniet van de uitgebreide voorzieningen op het park en beleef de ultieme quality time. Wanneer mogen ze je verwelkomen voor een vakantie in het natuurrijke en veelzijdige Drenthe?


Vijver


Tijdens je verblijf op Summio Landgoed Het Grote Zand kun je op ontdekkingstocht gaan in de prachtige Drentse natuur! Het vakantiepark is omringd door de weelderige omgeving van Boswachterij Hooghalen, een uitgestrekt natuurgebied met weidse bossen, schilderachtige heidevelden en charmante zandverstuivingen. Stap vanuit je vakantiewoning rechtstreeks de natuur in, te voet of op de fiets. Misschien spot je wel nieuwsgierige eekhoorntjes, dartelende konijntjes of elegante reeën tijdens je tocht. En wie weet kom je onderweg Schotse hooglanders en Drentse heideschapen tegen, die rustig grazen in het gebied. Voor natuurliefhebbers en rustzoekers is dit de ideale vakantiebestemming!


Of je nu op zoek bent naar een vakantiepark in Drenthe voor een weekendje weg of een langere vakantie; Summio Landgoed Het Grote Zand is de perfecte vakantiebestemming! Verblijf in een comfortabele bungalow of een chalet voor 4 tot en met 12 personen, waarbij een deel van de vakantiewoningen over privé wellness beschikt. 


Faciliteiten

  • Binnenzwembad met peuterbad
  • Restaurant, Café en snackbar
  • Jungle bos
  • Speeltuinen
  • Fiets- en e-chopper verhuur
  • Minimarkt

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Landgoed Het Grote Zand

Hoeveel sterren geef jij Summio Landgoed Het Grote Zand?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Landgoed Het Grote Zand te melden