Zwembad Tropiqua

Het hele jaar door zomerse waterpret voor jong en oud. Dat vindt je in één van de meest sfeervolle subtropische zwembaden in het Noorden. In een exotische omgeving met watertemperaturen van 30 graden en sfeervolle mediterrane onderwaterverlichting, waan je je in de tropen.

 

Met de voeten in het water


Het zijn niet alleen de 60 meter lange glijbaan, of de SpeedFire glijbaan die in het oog springen. Ook de wildwaterkreek met stroomversnellingen, waterkanon, whirlpools, waterpaddenstoel, massagestralen en het uitzwembad zijn een garantie voor een plezierige dag voor het hele gezin.

 

Het peuter- en kleuterparadijs is in ronde vormen gebouwd en kent verschillende waterdiepten. De interactieve speelobjecten als de kinderglijbaan, de bedriegertjes, de speeltafel en de diverse speelobjecten zijn, mede door hun vrolijke kleuren, erg uitnodigend voor jonge kinderen. Zij kunnen dan daar ook naar hartenlust veilig spelen en spetteren.

 

Openingstijden

Subtropisch bad

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 21:30 uur

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 09:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree €6,70

Kinderen t/m 3 jaar €3,20


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Tropiqua

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Tropiqua?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Tropiqua te melden