Zwembad Hof van Saksen

(1/5)  1 recensies

Het zwembad bij het Hof van Saksen is een oase van ontspanning en plezier, gelegen in het hart van dit luxueuze vakantiepark in Nederland. Dit prachtige zwembadcomplex biedt een scala aan voorzieningen die perfect zijn voor zowel families als individuele reizigers die op zoek zijn naar een verfrissende duik of een ontspannen dag aan het water.


Het meest opvallende kenmerk van het zwembad is ongetwijfeld het adembenemende overdekte zwemparadijs met een modern en elegant ontwerp. Het complex beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een groot, verwarmd binnenzwembad dat het hele jaar door beschikbaar is. Hier kunnen gasten genieten van aangename zwemomstandigheden, ongeacht het weer buiten.


Gezin is aan het zwemmen


Voor de avontuurlijke zwemmers zijn er spannende waterglijbanen met verrassende bochten en snelheden. Dit zorgt voor urenlange opwinding voor jong en oud. Daarnaast is er een apart kinderbad met speeltoestellen en ondiep water, zodat ook de kleintjes veilig kunnen spelen en spetteren.


Het zwembad bij het Hof van Saksen biedt ook tal van ontspanningsmogelijkheden. Er zijn ruime ligstoelen waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de zon of een goed boek kunnen lezen. Daarnaast zijn er diverse bubbelbaden en whirlpools waarin je heerlijk kunt relaxen en tot rust kunt komen.


Voor wie op zoek is naar meer dan alleen zwemplezier, heeft het zwembad ook een wellnessgedeelte met sauna's en stoombaden. Dit is de ideale plek om te ontspannen en de dagelijkse stress achter je te laten.


Kortom, het zwembad bij het Hof van Saksen is een prachtige plek om te genieten van zowel actie als ontspanning tijdens je verblijf op dit exclusieve vakantieoord. Of je nu wilt zwemmen, glijden, ontspannen in een bubbelbad of gewoon wilt genieten van de sfeer, dit zwembad heeft voor ieder wat wils. Het is een waar hoogtepunt van je verblijf in het Hof van Saksen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00 tot 21.00 uur

Tijdens schoolvakanties en in het weekend is het zwembad wegens drukte alleen toegankelijk voor resortgasten.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 7 jaar €20,00 p.p.

Vanaf 8 jaar €25,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad Hof van Saksen

(Pagina 1 van 1)

 

"Geen hygiëne "

Jan   -   21-01-2024

21-01-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Geen hygiëne "

Er zat poep in het water ik ben gelijk weggegaan echt een schande denk aan je hygiëne


Hoeveel sterren geef jij Zwembad Hof van Saksen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Hof van Saksen te melden