Landal Het Land van Bartje

Pony rijden, wandelen, winkelen of historische hunebedden bekijken. Een verblijf op Landal Het Land van Bartje biedt volop vermaak voor jong en oud. De 400 vrijstaande accommodaties van dit vakantiepark liggen op de Hondsrug midden in de Drentse bossen. Vanuit dit vakantiepark geniet u van prachtige fiets- en wandelroutes langs heidevelden, veengebieden en door de bossen van Drenthe. En met een eigen ponyranch, indoorspeeltuin en zwembaden is er ook op het park genoeg te beleven!


Bartje's Boerderij is een gezellige, overdekte kinderspeelhoek waar jong én oud zich eindeloos vermaken. Naast een Bollo Club met Fun & Entertainment-programma, een zandbak en een speeltuin, heeft Bartje's Boerderij namelijk ook een groot terras, een poolbiljart en een leestafel. Het overdekt zwembad met grote glijbaan wordt bij mooi weer omgetoverd tot een groot openluchtzwembad (verwarmd). Landal Het Land van Bartje is bij alle weersomstandigheden de perfecte plek!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Landal Het Land van Bartje

Hoeveel sterren geef jij Landal Het Land van Bartje?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

De vakantieparken van Landal hebben nieuwe en vernieuwde faciliteiten om het verblijf van hun vakantiegangers nog prettiger te maken. In dit blog zetten wij voor jou alle vernieuwingen op een rijtje.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Landal Het Land van Bartje te melden