SS Rotterdam

(5/5)  1 recensies

SS Rotterdam is een bijzondere plek waar alles kan. Eten, drinken, feesten, trouwen, overnachten, uitgaan, vergaderen, touren en werken. Met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van de dynamische stad. Hier ontmoeten mensen en culturen elkaar, starten mooie, nieuwe herinneringen. Het ss Rotterdam is makkelijk bereikbaar. De algemene ruimtes van het schip, zoals restaurants, shops, Coffee Lobby, terras en bar, zijn vrij toegankelijk.

 

 


1 Recensies over SS Rotterdam

(Pagina 1 van 1)

 

Anja   -   27-01-2014

27-01-2014

Na een bezoek aan de euromast leek het ons leuk om te gaan dineren op de SS Rotterdam, het parkeren is prijzig 3,- per uur maar de toegang is gratis. Helaas waren wij te laat voor de rondleiding de laatste is om 4 uur. Er is de keuze uit 2 restaurants, de bistro of de franse cuisine. Wij kozen het verrassing menu van de bistro, erg lekker en zeer vriendelijke bediening,. Na afloop hebben we nog even gewandeld door het cruise schip en je waant jezelf op de Titanic. Zeker een aanrader !!!! vooral met mooi weer.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij SS Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Versoepelingen liggen voor de deur en er wordt bij diverse uitjes flink getest hoe deze veilig bezocht kunnen worden. Maar ouderwets gezellig een dierentuin of attractiepark bezoeken zit er deze meivakantie helaas nog niet in.

Lees verder...

 

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van SS Rotterdam te melden