Efteling Bosrijk

(5/5)  2 recensies

Op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen dit royaal opgezette vakantiepark. Ontspan in alle rust aan het water, een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen en geniet van onbeperkt toegang tot de Efteling. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, familiekamers en groepsaccommodaties. Sommige accommodaties hebben een sauna of bubbelbad en de bedden zijn bij aankomst altijd voor je opgemaakt. Dit allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.




Kleine gasten kunnen zich prima vermaken in Vakantiepark Efteling Bosrijk. Naast het dagelijkse entertainment is er onder andere een zwembad, verschillende speeltoestellen en zijn alle vakantiewoningen voorzien van Efteling-tv. Voor het geval ze nog wat energie over hebben na een dag in het attractiepark. 




Faciliteiten

  • Restaurant
  • Pizzabezorging
  • Bar
  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur


Efteling

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Meer informatie over de Efteling

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Efteling Bosrijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Alles in prachtige Efteling sferen"

Kervel   -   11-09-2020

11-09-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Alles in prachtige Efteling sferen"

We hebben een heerlijke vakantie gehad in een prachtig huisje. Alles in het vakantiepark en het huisje is in de bekende Efteling sprookjesachtige sferen. Vanaf Bosrijk liepen we een klein stukje naar de Efteling, kan ook met het busje. En vervolgens konden we de hele dag genieten! Doordat we eerder in het park mochten dan de gewone bezoekers konden we nog snel even de altijd drukke attracties meepakken. Kortom wij hebben enorm genoten!

Lees verder  


"Wat een top vakantie"

Debby   -   16-05-2020

16-05-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Wat een top vakantie"

Een paar maanden geleden nog voor de Corona crisis zijn we hier geweest. Het was helemaal top!!! Het huis was heel netjes en goed verzorgd. Het is heel fijn op loopafstand van de Efteling. De receptie is ook heel behulpzaam. Bij aankomst konden we nog niet in het huis maar we konden wel het park in omdat we onze waardevolle spullen in een kluisje mochten bewaren. Ook de laatste dag mag je nog de hele dag in het park, maar je hoeft niet je waardevolle spullen in de auto te laten. We gaan dit zeker nog eens doen!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Efteling Bosrijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Efteling Bosrijk te melden