Plopsa Coo

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

 Meer dan 20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier! Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 85 centimer gratis toegang

85 CM tot 99 CM €10,99

1 Meter en langer €25,99

Senioren 70+ €10,99

Parkeren €10,-

 


0 Recensies over Plopsa Coo

Hoeveel sterren geef jij Plopsa Coo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Plopsa Coo en de watervallen van Coo

In het plaatsje Coo, in de Belgische Ardennen pal naast de prachtige watervallen van Coo ligt het attractiepark Plopsa Coo. Misschien ook voor Belgen maar zeker voor Nederlanders een hele mooie en bijzondere plek omdat dit in Nederland zelf niet te vinden is. Een rivier met continue stromend water totdat het de rand van de rots bereikt en enkele meters naar beneden stort. Maar daar gaat dit blog niet over. Al is alleen dat al een reden om eens een kijkje bij Plopsa Coo te gaan nemen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Plopsa Coo te melden