Plopsa Coo

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo in de Belgische Ardennen en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

 Meer dan 20 coole attracties

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de razendsnelle achtbaan Halvar. Ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van maar liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht ontdek je de Ardennen op een totaal andere manier! Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen! De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 85 centimer gratis toegang

85 CM tot 99 CM €10,99

1 Meter en langer €25,99

Senioren 70+ €10,99

Parkeren €10,-

 0 Recensies over Plopsa Coo

Hoeveel sterren geef jij Plopsa Coo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Plopsa Hotel prachtig en in luxe overnachten

Het hotel bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne. Kom volledig tot rust in de magische leefwereld van Maya de Bij, Wickie de Viking, Kabouter Plop en nog veel meer Studio 100-helden.

Lees verder...

 

Review: Plopsa Coo en de watervallen van Coo

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Plopsa Coo te melden