Plopsa Hotel prachtig en in luxe overnachten

Na lang wachten, gingen eindelijk de deuren van het gloednieuwe Plopsa hotel op 7 mei open. Het hotel bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne. Kom volledig tot rust in de magische leefwereld van Maya de Bij, Wickie de Viking, Kabouter Plop en nog veel meer Studio 100-helden.
117 kamers, verschillende thema's

Er zijn maar liefst 117 kamers met verschillende thema’s. Ga voor een Theaterkamer of een gethematiseerde Luxe Suite met verschillende mogelijkheden om te genieten van meer verwenning en luxe. Ongeacht welke kamer of suite je kiest, staat luxe en comfort voorop. Er zijn goed uitgeruste badkamers én hotellinnen van superieure kwaliteit. Bovenop je verblijf geniet je van tal van exclusieve voordelen en leuke troeven.
Eten en drinken

Begin je avontuurlijke dag met een heerlijk en royaal ontbijt en kijk uit naar de avond waar je een luxueus avondmaal in het restaurant ‘Le Grand Buffet’ staat te wachten, nadat je je heerlijk hebt uitgeleefd in Plopsaland de Panne, Mayaland Indoor of Plopsaqua De Panne. Laat je verleiden door de heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, die je kunt kiezen uit allemaal verschillende soorten foodtrucks. Zelfs de allerkleinsten kunnen er terecht voor een aangepast kinderbuffet! Zin in een heerlijk drankje tot in de late uurtjes? Hiervoor kun je terecht in zowel de Proximus Cocktailbar als in de Joe Bar waar bartenders de kleurrijkste en lekkerste creaties voor jou op tafel toveren!
Daarnaast is er voldoende parkeerplaats tijdens het volledige verblijf. Als kers op de taart kun je op een zonnige dag gezellig samen ontspannen op het ruime zomerterras met ligplaatsen.
Eerste stap

Met de bouw van het Plopsa Hotel zette de Plopsa Group haar eerste stappen in de hotelbranche. Een eigen hotel sloot dan ook goed aan op de groeiambitie om uit te groeien tot een all-weather meerdaagse bestemming. De kamerprijzen zijn inclusief parking, een uitgebreid ontbijtbuffet, ongelimiteerde toegang tot zowel Plopsaland De Panne en/of Mayaland Indoor als Plopsaqua De Panne tijdens het verblijf en een luxueus avondbuffet.

Reacties op "Plopsa Hotel prachtig en in luxe overnachten"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.