Center Parcs De Huttenheugte

(5/5)  1 recensies

In een prachtig bebost gebied met uitgestrekte heidevelden rondom. Om heerlijk te fietsen, met een stop bij de Drentse hunebedden. Of het nabijgelegen Plopsa Indoor Coevorden! Kies een van de cottages voor 2 tot 8 personen midden in de Drentse natuur, voor een heerlijke gezinsvakantie. Ga je voor een prima Comfort cottage, een Premium cottage met meer luxe, of leg jij je gezin in de watten met een VIP cottage?


Geniet van en mét je kinderen. Bijvoorbeeld in de overdekte Action Factory, met bowlingbanen, mini-cars en bumper cars. Glij samen van de wildwaterbaan en waterglijbanen, ga vissen op het meer en bezoek de wasberenopvang op Adventure Island!

 

 


1 Recensies over Center Parcs De Huttenheugte

(Pagina 1 van 1)

 

"Misschien wel mijn favoriete Center Parcs"

Jasper   -   25-05-2020

25-05-2020

"Misschien wel mijn favoriete Center Parcs"

We hebben in de loop der tijd al menig Center Parcs bezocht maar deze zit wel bij mijn favorieten. Op het park zelf is al enorm veel te doen in de Plaza, de Aqua Mundo en de enorme evenementen hal. En dan zit er vlak buiten het park (op loopafstand) ook nog Plopsa Coevorden. Dit is ook gewoon echt enorm leuk om te bezoeken met kleine kinderen. Kortom wij zijn 1000% tevreden.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Center Parcs De Huttenheugte?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Plopsa Hotel prachtig en in luxe overnachten

Het hotel bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne. Kom volledig tot rust in de magische leefwereld van Maya de Bij, Wickie de Viking, Kabouter Plop en nog veel meer Studio 100-helden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Center Parcs De Huttenheugte te melden