Waterpark De Bloemert

(2/5)  1 recensies

Lekker luieren op de aanlegsteiger van uw accommodatie? Op het waterrijke vakantiepark Landal De Bloemert in Midlaren kan het. Vanuit de jachthaven van het park vaart u gemakkelijk het uitgestrekte Zuidlaardermeer op. Met meer dan 1.100 kilometer fietspaden, 53 historische hunebedden en drie nationale parken biedt Drenthe voor ieder wat wils. Bij de zeilschool van Landal De Bloemert leert u alles over watersport.


Tegenover het vakantiepark liggen de Noordlaarderbossen voor een fijne wandeling. En na alle natuurschoon is daar Groningen op 15 kilometer afstand voor uw portie cultuur en stedelijk vertier.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Waterpark De Bloemert

(Pagina 1 van 1)

 

"Bedwantsen"

Galjaard   -   11-06-2022

11-06-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Bedwantsen"

Hebben last van bedwantsen gehad, zijn hierin niet echt serieus in genomen. ....een bos bloemen heb nog wel de littekens ervan echt niet blij mee


Hoeveel sterren geef jij Waterpark De Bloemert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Waterpark De Bloemert te melden