Plopsa Indoor Coevorden

(3/5)  5 recensies

Vlieg samen met Mega Mindy het luchtruim door in de Vliegende Fietsen, ontdek de wereld van K3 in de Zweefmolen, draai een rondje met Samson en zijn vrienden in de Carrousel, beleef het duel tussen piraten en vikings samen met Piet Piraat of Wickie de Viking, of ga op schattenjacht in... Anubis.

 

Na al deze avonturen nog geen zin om naar huis te gaan? Geniet nadien nog van de leuke Bumba Show, of ga voor een hapje langs bij de grote boomstronk waar de kabouters hun lekkerste maaltijden hebben klaarstaan! Tot snel in Plopsa Indoor Coevorden, voor je eerste Plopsa-kriebels!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Ma. en vrij. gesloten

Di t/m do. 10:30 tot 17:00 uur

Za. en zo. 10:30 tot 17:00 uur

 

Juli en Augustus:

Elke dag 10:00 tot 17:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kleiner dan 85cm gratis

Tussen 85cm en 1m €9.99

Groter dan 1m €18.75

Senior 70+ €9.99

Parkeren €6.00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


5 Recensies over Plopsa Indoor Coevorden

(Pagina 1 van 1)

 

"Voor ons nooit meer"

Antonis   -   10-07-2018

10-07-2018

"Voor ons nooit meer"

Het park was mooi aangekleed maar dat was ook het enige. De entree voor 5 personen is het in elk geval niet waard. Parkeren ook nog eens 10 euro. En dan nog het eten.. de prijzen zijn absurd. Neem als voorbeeld 1 blikje fris. 2.89 en uit de automaat 3 euro. Een klein zakje chips of een mars 2.50 wij hebben deze uiteraard niet gekocht. Verder zijn de prijzen in het winkeltje ook zo hoog dat je daar liever weg blijft! Erg jammer voi R een dagje waar de kids zich op verheugd hadden.

Lees verder  


"Nooit meer "

Wesley   -   30-08-2017

30-08-2017

"Nooit meer "

Veel te duur voor 5 man een dagje weg +/- 250 euro voor entree en drinken echt een aanfluiting dit park


Adriaan   -   23-10-2014

23-10-2014

Kaartjes gekocht via Intertoys, dus dan valt de entree mee vergeleken met de 18 euro die ze aan de kassa per persoon vragen. Het is er niet heel groot, maar toch zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar wel wat leuke attracties. Wat ze absoluut niet goed doen, zijn de belachelijke prijzen voor eten en drinken, een kant en klaar pannekoek 4,50 of een heel klein kopje cappucino voor 3 euro zijn hier een voorbeeld van. Ook een kleinigheidje uitzoeken in de speelgoedshop, laat je wel uit je hoofd. Dan nog 6 euro voor het parkeren, en als je een foto die gemaakt is van je kind met een van de studio 100 figuren wil meenemen kost dit 10 euro. Logischerwijs zag ik dat de meeste foto’s achterbleven in Plopsaland. Nee het totaalplaatje klopt niet helemaal en dat heeft met name met de prijstelling te maken. Overigens was het er ook erg rustig voor een dag in de herfstvakantie, misschien een teken aan de wand ?

Lees verder  


Wouter   -   19-02-2014

19-02-2014

Gister in de voorjaarsvakantie naar Plopsa Indoor Coevorden geweest. Doordat het in het noorden nog geen vakantie was, was het heerlijk rustig! Het is echt een prachtig vormgegeven park, sprookjesachtig. Erg leuke attracties voor de kleintjes. Voor oudere kinderen is het park wat kinderachtig. Onze zoon van 6 kon in ieder geval zijn lol op! De Bumba show was ook een waar spektakel voor de kinderen en ze schreeuwden luidruchtig mee. Elk uur staat er trouwens ook een van de kinderhelden bij de entree. De kinderen kunnen van op de foto met bijvoorbeeld Bumba, Mega Mindy, Wicky de Vicky en meer. Er was ook nog een speciale carnaval voorstelling met Bumba en de clown. Deze show werd afgesloten met een ware confetti regen! Je ziet dit vaak op tv maar het is erg leuk en bijzonder om zelf een keer in te kunnen staan. Dus papa genoot hier bijna net zo veel van als de kinderen :-)

Lees verder  


Dewi   -   11-06-2012

11-06-2012

Wij waren een midweek in Centerparcs en waren wel heel erg benieuwd wat Plopsa allemaal te bieden had. We vonden het er helemaal geweldig. Onze zoon van net 3 jaar is bijna overal in geweest en hij heeft de tijd van zijn leven gehad. De achtbaan, de vuurtoren (die een vrije val maakt), de zweefmolen en natuurlijk en draaimolen. Ook was het heel leuk dat de figuren van studio100 langskwamen. We hebben Mega Mindy, Plop, Piet Piraat en Bumba onder andere gezien. Als we er nog eens in de buurt zijn gaan we zeker weer.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Plopsa Indoor Coevorden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Plopsa Hotel prachtig en in luxe overnachten

Plopsa Hotel prachtig en in luxe overnachten

Het hotel bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne. Kom volledig tot rust in de magische leefwereld van Maya de Bij, Wickie de Viking, Kabouter Plop en nog veel meer Studio 100-helden.

Lees verder...

 

Review: Wat is er te beleven in Plopsa Indoor Coevorden?

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Plopsa Indoor Coevorden te melden