Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Plopsa Indoor Coevorden

Gemiddelde

3 van 5 sterren / 5 recensies

Antonis schreef:

Trust Score:

10-07-2018

"Voor ons nooit meer"

Het park was mooi aangekleed maar dat was ook het enige. De entree voor 5 personen is het in elk geval niet waard. Parkeren ook nog eens 10 euro. En dan nog het eten.. de prijzen zijn absurd. Neem als voorbeeld 1 blikje fris. 2.89 en uit de automaat 3 euro. Een klein zakje chips of een mars 2.50 wij hebben deze uiteraard niet gekocht. Verder zijn de prijzen in het winkeltje ook zo hoog dat je daar liever weg blijft! Erg jammer voi R een dagje waar de kids zich op verheugd hadden.


Wesley schreef:

Trust Score:

30-08-2017

"Nooit meer "

Veel te duur voor 5 man een dagje weg +/- 250 euro voor entree en drinken echt een aanfluiting dit park


Adriaan schreef:

Trust Score:

23-10-2014

Kaartjes gekocht via Intertoys, dus dan valt de entree mee vergeleken met de 18 euro die ze aan de kassa per persoon vragen.
Het is er niet heel groot, maar toch zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar wel wat leuke attracties. Wat ze absoluut niet goed doen, zijn de belachelijke prijzen voor eten en drinken, een kant en klaar pannekoek 4,50 of een heel klein kopje cappucino voor 3 euro zijn hier een voorbeeld van. Ook een kleinigheidje uitzoeken in de speelgoedshop, laat je wel uit je hoofd. Dan nog 6 euro voor het parkeren, en als je een foto die gemaakt is van je kind met een van de studio 100 figuren wil meenemen kost dit 10 euro. Logischerwijs zag ik dat de meeste foto’s achterbleven in Plopsaland. Nee het totaalplaatje klopt niet helemaal en dat heeft met name met de prijstelling te maken. Overigens was het er ook erg rustig voor een dag in de herfstvakantie, misschien een teken aan de wand ?


Wouter schreef:

Trust Score:

19-02-2014

Gister in de voorjaarsvakantie naar Plopsa Indoor Coevorden geweest. Doordat het in het noorden nog geen vakantie was, was het heerlijk rustig!

Het is echt een prachtig vormgegeven park, sprookjesachtig. Erg leuke attracties voor de kleintjes. Voor oudere kinderen is het park wat kinderachtig. Onze zoon van 6 kon in ieder geval zijn lol op!

De Bumba show was ook een waar spektakel voor de kinderen en ze schreeuwden luidruchtig mee. Elk uur staat er trouwens ook een van de kinderhelden bij de entree. De kinderen kunnen van op de foto met bijvoorbeeld Bumba, Mega Mindy, Wicky de Vicky en meer.

Er was ook nog een speciale carnaval voorstelling met Bumba en de clown. Deze show werd afgesloten met een ware confetti regen! Je ziet dit vaak op tv maar het is erg leuk en bijzonder om zelf een keer in te kunnen staan. Dus papa genoot hier bijna net zo veel van als de kinderen :-)


Dewi schreef:

Trust Score:

11-06-2012

Wij waren een midweek in Centerparcs en waren wel heel erg benieuwd wat Plopsa allemaal te bieden had. We vonden het er helemaal geweldig. Onze zoon van net 3 jaar is bijna overal in geweest en hij heeft de tijd van zijn leven gehad. De achtbaan, de vuurtoren (die een vrije val maakt), de zweefmolen en natuurlijk en draaimolen. Ook was het heel leuk dat de figuren van studio100 langskwamen. We hebben Mega Mindy, Plop, Piet Piraat en Bumba onder andere gezien. Als we er nog eens in de buurt zijn gaan we zeker weer.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Plopsa Indoor Coevorden


Klik hier om onjuiste gegevens van Plopsa Indoor Coevorden te melden