Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen

Gelegen in het hart van Boswachterij Ruinen, vind je Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen. Dit betoverende vakantiepark in Drenthe biedt je een oase van rust, ruimte en natuur, omgeven door luxe vrijstaande vakantiewoningen. Verken de ongerepte natuur met uitgestrekte heidevelden, schilderachtige vennen en weelderige bossen. Luister naar het vrolijke gezang van vogels, zie eekhoorntjes dartelen in de tuin van je vakantieverblijf en beleef onvergetelijke avonturen voor zowel jong als oud. Op Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen creëer je samen met je partner, familie of vrienden de meest waardevolle herinneringen.


Vakantiehuizen


Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen vormt de perfecte uitvalsbasis voor een verkenningstocht door de adembenemende natuur van Drenthe! Ontdek talloze wandel-, fiets- en mountainbikeroutes die je door de prachtige Drentse landschappen leiden. Op slechts 5 minuten loopafstand bevindt zich de betoverende Gijsselterkoelen, een verzameling van zes pittoreske vennetjes. En voor een nog diepere onderdompeling in de natuurlijke pracht van deze oerprovincie, bereik je met een fietstocht van slechts 20 minuten het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit uitgestrekte natuurgebied staat bekend als het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa, met adembenemende, ononderbroken vergezichten die je zeker zullen betoveren.


Faciliteiten

  • Fietsverhuur
  • Broodjesservice
  • Minimarkt
  • Gratis wifi
  • Laadpaal elektrische auto's

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen

Hoeveel sterren geef jij Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen te melden