Europarcs Ruinen

Op EuroParcs Ruinen in de provincie Drenthe komen rustgevende natuur en origineel overnachten samen. Het ruim opgezette vakantiepark heeft een wel heel unieke ligging dichtbij drie Drentse nationale parken, met Nationaal Park Dwingelderveld in de achtertuin. Natuurliefhebbers, maar ook gezinnen komen volledig tot rust met de prachtige natuuromgeving en de luxe faciliteiten van het park.


Geniet samen van een lekkere lunch en een lekker drankje in het restaurant


Voor wie op zoek is naar een rustgevende natuur- of kampeervakantie in Nederland, hoeft niet verder te zoeken. Een echt pluspunt bij EuroParcs Ruinen is de mogelijkheid tot WinterGlamping. Vanaf het park kun je ook uitdagende mountainbiketochten en schitterende fiets- en wandelroutes ondernemen. In een kwartier fiets je naar het hart van Nationaal Park Dwingelderveld, het grootste natte heidegebied van Europa. Natuurliefhebbers zijn hier helemaal in hun nopjes met de bijzondere flora en fauna die hier te ontdekken zijn. Verken het natuurgebied op eigen houtje of samen met de boswachter. Zeker tijdens de lammetjestijd is een wandeling naar de schaapskudde vanaf het park een aanrader.


Faciliteiten

  • Binnenzwembad 
  • Indoor speeltuin
  • Animatie
  • Speeltuinen
  • Wasserette

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Ruinen

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Ruinen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Ruinen te melden