Outside Escape Zwolle

Ontdek Zwolle op een unieke manier door raadsels op te lossen en de stad te verkennen! Deze spannende city escape leidt je langs zowel bekende als verborgen plekken van Zwolle. Tijdens deze stadswandeling los je samen met je teamgenoten een mysterie op dat speciaal is ontworpen voor deze stad.


Speel utside Escape in een stad naar keuze


De hongerige heiligman

Zwolle staat bekend om zijn culinaire hoogtepunten, en dat heeft beschermheilige Michaël ook ontdekt. Hij zwerft door de stad en bezoekt diverse eetgelegenheden, van sterrenrestaurants tot lokale friettenten. Kun jij de raadsels die hij achterlaat oplossen en ontdekken waar zijn enorme eetlust vandaan komt?

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25,00 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Zwolle

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Zwolle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Zwolle te melden