Dierenpark Taman Indonesia

(2/5)  1 recensies

In Dierenpark Taman Indonesia vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes! De prachtigste tropische vogels vind je in de verschillende volières, waar de vogels los vliegen en je ze van dichtbij kunt bekijken. Zo kun je de mooie kleuren van de Kitta zien, de nestjes van de rijstvogeltjes of de capriolen van de gaailijsters. Ook kun je nog even kletsen met de Beo's of gewoon lekker luisteren naar de mooie zangkunsten van de gevleugelde bewoners van Taman Indonesia Zoo.

 

Ook zijn er verschillende Indonesiche zoogdieren te bewonderen. De actieve kleinklauwotters die altijd druk zijn. Of de Loewak, een bijzonder dier wat de bonen uitpoept voor de duurste koffie ter wereld. En hoog in de bomen vind je de Binturong, die alles rustig van bovenaf bekijkt. Daarnaast zijn er nog enkele spannende dieren te ontdekken zoals de batikspin, tokeh en slangen. De dieren in Taman Indonesia wonen in een sfeervol ingericht park, waar je ook nog veel van de Indonesische cultuur kunt opsnuiven. Ook kun je een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar. Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een wayangtheater en een speeltuin.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

April t/m oktober

Elke dag van 10.00 t/m 18.00 uur

November t/m maart

Aantal zondagen open 12.00 tot 17.00 uur

December en januari gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €8,50

Kinderen 2 t/m 12 jaar €5,-

Kinderen t/m 1 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Dierenpark Taman Indonesia

(Pagina 1 van 1)

 

"De tuinen zien er onverzorgd uit"

Jacwues   -   17-08-2023

17-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"De tuinen zien er onverzorgd uit"

Er zijn nauwelijks dieren te zien, alleen wat vogels die rond lopen. Voor kinderen misschien we leuk, maar voor volwassenen stelt het weinig voor. De winkel heeft wel veel te bieden, maar is erg duur.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Dierenpark Taman Indonesia?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2023 is ten einde gekomen. Ook dit jaar is er weer volop gestemd. De stembussen zijn gesloten en er is een winnaar uitgekomen, dus wacht niet langer en lees snel verder om erachter te komen wie dit jaar de titel Publieksfavoriet heeft gewonnen!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Dierenpark Taman Indonesia te melden