Arkmuseum

De Ark is een schip vol beleving en geheimen over cultuur, natuur en de Bijbel. Het is de ideale plek om te ervaren hoe het oudste vloedverhaal – in een tijd van klimaatdreiging – nog steeds kan inspireren. Daarnaast is het een unieke plek waar verschillende leeftijden, culturen en eeuwen samen komen om elkaar echt te ontmoeten. De Ark presenteert vele Bijbelverhalen van Adam en Eva, Noach, Abraham, Mozes, David en Goliath tot het Nieuwe Testament.


Delihah


Op vier verdiepingen met een inhoud van 2.000 vierkante meter loopt de bezoeker door een interactieve expositie. De Boom des Levens, die door de hele Ark groeit, verbindt de verhalen en laat het geheim zien van het Nieuwe Testament. Voor kinderen is er een speurtocht door de Ark en haar verhalen. Op deze manier komt de Bijbel echt tot leven.


In de laatste 10 jaar heeft de Ark een succesvolle tour door Europa gedaan. Van Nederland, Duitsland, Denemarken, Noorwegen tot Engeland. Met ruim een half miljoen bezoekers in meer dan 60 havens. Zo lag het schip onder andere in Rotterdam, Hamburg, Copenhagen, Oslo en zelfs helemaal in het verre Bergen van Noorwegen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €14,50 p.p.

T/m 14 jaar €9,50 p.p.

T/m 4 jaar gratis

Studenten en senioren €13,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Arkmuseum

Hoeveel sterren geef jij Arkmuseum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Arkmuseum te melden