Escape Tours Kampen

Met de Escape Tour Kampen nemen jullie een duik terug in de tijd naar het jaar 1940 en maken jullie kennis met de vader van de kunstorganen. Zijn naam is Willem Johan Kolff en hij is bekend als één van de belangrijkste medici van de twintigste eeuw. Deze informatieve Escape Tour Kampen neemt jullie mee door de geschiedenis van deze prachtige stad.


Midden in de meidagen van 1940 wist Willem de allereerste bloedbank van het Europese vasteland op te zetten. In de stad Kampen werd Willem een cruciaal figuur in het lokale verzet maar dit ging niet zonder slag of stoot. Kolff wist vele verzetsmensen en joden te helpen door uit handen te blijven van de nazi’s. Tijdens de Escape Tour Kampen proberen jullie het laatste spannende stukje stadgeschiedenis te vinden bij de geheime uitgang.




Om deze uitgang te vinden moeten jullie opzoek gaan naar aanwijzingen en proberen jullie raadsels op te lossen! Terwijl jullie dit doen en door Kampen dwalen komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van deze Hanzestad. Om kans te maken op een plekje op onze Wall of Fame moeten jullie binnen 2 uur de uitgang vinden! Jullie zoektocht begint bij Koggewerf, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Kampen

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Kampen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Kampen te melden